nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Malo za smeh [19] - Forum

TUNČEK

Pri račonalniki je tüdi vožen any key !!! :mislec:

TUNČEK

Letos smo na morji fsi po vrsti radi fotograferali !!! :hahaha: :hahaha: :hehe:

MILAN

:hihihi: joko lepi pogledi z fseh strani

TUNČEK

Bila je celi den na plaži :hahaha: :rozica:

erof

V zvezi s pokojninsko reformo

Najboljše, da se kar navadimo takih člankov.

Članki iz časopisov leta 2024:

- Pradedek padel iz gradbenega odra
- Pri svojih 64 zapeljal z gliserjem slovenske policije v pomol
- Prababica zaspala za tekočim trakom in uničila proizvodnjo mleka
- Mlad 61 letnik, daleč pred upokojitvijo, oropal banko
- Na hodniku podjetja sta se z invalidnimi vozički zaletela dva 64 letna uslužbenca in se močno poškodovala.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

TUNČEK

Zej pa pomalen gremo spot, samo pasko mete, ke se van ne zgodi, kej tokega kak je na sliki ! :hahaha: :vuuhuu: :zeham:

TUNČEK

Fčera me je slikala ena blondinka, pa ne ven če je kej grotalo ? :hahaha: :hahaha:

MHA

Si se lepo drža? :hahaha: Blondinke :zid:

TUNČEK

Sen, samo slike mi je ne poslola. :hehe: :hehe: :hehe:

TUNČEK

Ze mo ša skoro spot, pa nič ne ven, ke moren delati ? A to gre takak tota dvo ? :mislec: :mislec: :ljubezen:

MILAN

:jaaa: TAK TO JE VREDIK KA JE HEC

TUNČEK

Dobro je, če se ve na keri knof je treba pritisniti, gda se češ kej špilati. :hihihi:

TUNČEK

Ka nede guča samo o volitvah, se malo nasmejmo op toti družinski sliki. :hahaha:

erof

članek-vir

V Franciji so tatovi iz vinograda pokradli celotni pridelek grozdja Cabernet Auvignon.

Tatovi so udarili ponoči, ob polni luni, ko je bilo dovolj temno, da so ostali neopaženi in dovolj svetlo, da so lahko s trte trgali grozde. Skupno so iz vinograda odnesli okoli 30 ton grozdja.

Vinogradnik Roland Cavaille iz francoske vinorodne regije Languedoc-Roussillon pravi, da so tatovi v samo eni noči izničila leta in leta njegovega dela.

»Za obiranje grozdja so uporabili stroje, kar pomeni, da ni bilo potrebnih prav veliko ljudi,« je povedal gospod Cavaille, ki je pojasnil, da gre za dokaj izolirano območje, daleč od naselij, zato so tatovi pri svojem delo lahko ostali neopaženi.

Policisti preiskujejo odtise čevljev, ki so jih našli v vinogradu, a trenutno za nepridipravi še nimajo prave sledi. :hihihi: :hihihi: :hihihi: :hjooj: :hjooj: :hjooj:

stajerc13

TUNČEK je napisal/a:

Fčera me je slikala ena blondinka, pa ne ven če je kej grotalo ? :hahaha: :hahaha:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------to pa je najbrž Hilda Tovšak z aparaton :hjooj: si moga takoj napisatika si v vezi zjoj :hehe:

TUNČEK

Zej mo drža pešice, da je ne resen Hilda, ke nebi rat ša špilat klavir to doj na Dob !
Veze pa nečen meti žjoj zato ke mon duma eno bole mlodo čeglih skos kriči na mene

TUNČEK

Zej pa resen moren iti spot, zato ke sen dežuren in me lehko ponoči tüdi kej zbidijo in nemo nič spa, če mo še en cajt na forume.
Še pret pa en vic :
Prva blondinka vpraša drugo:\"Kaj je bližje?Luna ali London?\"
Alo\",ji odgovori druga,\"kaj London vidiš od tukaj?\"

đoužek

:mislec:

ka ti v dežurstvu spiš?

TUNČEK

Delan 25 vür, ot zaranega do zaranega in negi op enih ponoči gren za pet vür spot, gda fse naprovin. Zbidijo me če pride kaj nujnega. Takšen režim dela je dežurstvo, se je ne mogoče delati 25 vür bres prestonka. Delajo ponoči tisti, ke mojo turnus, dežurne pa se tekon noči pozove gda jih nücajo. :pozdrav:

đoužek

... kteri jo je vidu se mu je fzdignu. Tudi naravi ni dala mir.

:tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut: :tut:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.