sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Ki za Novo leto? - Forum

iTux

tocno dober mesec nas loce od novega leta, pa me zanima, ki bote prezivlale \"proslavljanje od starega in pozdravljanje novega?\"

MHA

Jas sen fasa nočno za storo - novo leto.

iTux

jaz se cakam, upan ka me ne doleti ista usoda kak tebe :P

TUNČEK

iTux je napisal/a:

tocno dober mesec nas loce od novega leta, pa me zanima, ki bote prezivlale \"proslavljanje od starega in pozdravljanje novega?\"

Jas na žalost letos na Silvestrovo in Novo leto dvo dni fküp dežuran, taka mo f slüžbi. :jaaa:

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Jas sen fasa nočno za storo - novo leto.

MHA, sožalje, sva pač v isten fohi ! :jaaa:

Legionar

Duma bon se pr naši corta. :zalubleni:

Dejan

Duma, te pa na ploc 5 pred 12 :hehe: Tak kak vedno.

MHA

Dejan, to je bija moj plan B.

TUNČEK

Jas sen bija samo enkrat na ploci, pa je blo preveč petard in glažovine po tleh, taka na plac ne gren več - je duma bojše. letos je pa itak ne aktualno zato ke delan.

iTux

TUNČEK je napisal/a:

Jas sen bija samo enkrat na ploci, pa je blo preveč petard in glažovine po tleh, taka na plac ne gren več - je duma bojše. letos je pa itak ne aktualno zato ke delan.

fsako leto se pr enih pokoze ka brez petard pac ne gre. Za mene je to takak dere bi peneze fkre meta.

MHA

Ze vec ne mecejo teko petard kak inda. Dobro ka so jih zakonsko prepovedali.

iTux

MHA je napisal/a:

Ze vec ne mecejo teko petard kak inda. Dobro ka so jih zakonsko prepovedali.

prepovedano je ja, samo se zakon slampasto izvaja oz. se sploh ne. Ce bi se te ne bi cuja sploh pokov recimo do te ko je prepovedano.

TUNČEK

Zokon je eno, metanje petard pa drügo. še skos jih mečejo, samo resen malo meje. Zej so bole moderne rakete ali pa ognjemeti. :hehe:

Zvončica

Jaz bon tüdi duma.... :nazdrovje: :zverizjeni:

TUNČEK

Jas mo pa 31. in 1. dvo dni f slüžbi - fsega fküp 50 vür. :jaaa:

iTux

TUNČEK je napisal/a:

Jas mo pa 31. in 1. dvo dni f slüžbi - fsega fküp 50 vür. :jaaa:

to je malo dosta ze 24 je lehko hüdo se posebej za novo leto, ko ti non stop neke pripelajo.
Je pa res ka odvisno ki delas. V neksnen dsoje bi lehko tüde stotko oddela :p

MHA

Ke Tunček, midva ma edina letos delala? :hjooj:

kobreti

Full house

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.