Filip
sreda, 25. junij 2008 ob 21:52Kdo spoda v lotmerško smetano,naštete.
Filip
četrtek, 26. junij 2008 ob 01:23bon jas prvi
Baje je Špindler postava svoji ženi medicinski sestri vodomet, joj mi gre na ž...
to je že elita
Nela
četrtek, 26. junij 2008 ob 01:45Filip je napisal/a:
bon jas prvi![]()
Baje je Špindler postava svoji ženi medicinski sestri vodomet, joj mi gre na ž...
to je že elita
Ki si pa ti zej te to pobro?
Filip
četrtek, 26. junij 2008 ob 01:50Nela je napisal/a:
Filip je napisal/a:
bon jas prvi![]()
to je že elita
Ki si pa ti zej te to pobro?
pa to že čifkajo od ke še je Špinglar spa v parlamenti v loblani pa nič je ne naprava za lotmerk samo vodomet svoji dami.medicinski sestri
Tunč
četrtek, 26. junij 2008 ob 12:12Filip si ti suguren, da poznaš kaj pomeni beseda \"ELITA\". Stvari o katerih pišeš bi se se bolj okarakterizirale kot ČENČE. Pa na slovnico malo pazi, da bodo stvari in imena dobile pravi pomen.
Pepek z brega
četrtek, 26. junij 2008 ob 13:51Polek toga pa momo v Lotmerki f toten momenti zadosta bole aktualnih nevol, tak nan ne treba gor kopati zadef, kere so že dovno pozablene pa predebaterane.
Rojši se posveti tistin, keri gnesden predstovlajo lotmerško \"elito\"
- Po ten, kej pišeš, so to za tebe tisti, keri mojo, ali pa bor mislijo ka mojo moč odločaja v rokah.
Tota \"elita\" misli, ka je fsemogoča in edina pametna na toten sveti.
:hjooj: :hjooj: :hjooj:
Filip
četrtek, 26. junij 2008 ob 15:08Tunč ven keri bi radi bili elita,kao!P ke elita pomeni.
Pepek z brega praf moš,ka si elita mili ka je nekej več kak drugi smrtniki.
Tunč
četrtek, 26. junij 2008 ob 17:44Elita je manjši krog posameznikov, ki s svojimi dejanji, dosežki in delom izstopajo od večine.
V elito torej prideš samo če imaš vrhunske dosežke na področju kjer delaš.
Gospodarstvo, politika, šport vsepovsod tudi kriminal ima svojo elito.
Tudi, če si recimo direktor, poslanec, športnik ali župan še ne sodiš v elito, če svojega dela ne opravljaš nadpovprečno dobro.
To kar ti misliš, da je elita so v resnici ljudje, ki si nekateri mislijo, da so nekaj več. Pisatelj Janko Kerstnik je takim ljudem že dal ime Jara gospoda.
MILAN
četrtek, 26. junij 2008 ob 19:42:veselko:
ja keri pa so to te v Lotmerki
Tunč
četrtek, 26. junij 2008 ob 21:00V Lotmerki je tote prave elite bolj malo. Jare gospode pa puno. Več elite bi našli mogoče v Prleški zgodovini. Sigurno se boste Milan strinjali, da Johann-Janez Puch sodi med Prleško in svetovno elito.
Na zadnje urejal: Tunč, dne: četrtek, 26. junij 2008 ob 20:05
Dejan
ponedeljek, 30. junij 2008 ob 16:35Filip je napisal/a:
bon jas prvi![]()
to je že elita
Po toti logiki je te venda Jurša svoji ženi postava prešo na trgi :mislec: :hjooj:
Zvončica
četrtek, 17. julij 2008 ob 01:12:joceeem: :joceeem: :joceeem: :joceeem:
Legionar
sobota, 6. december 2008 ob 18:54Elita? Najpred moremo definirati pojem elite. Če misliš pod elito tisto snobosko razkazovanje po vseh prireditvah pa drügih javnih dogodkih, te je to za mene ne elita. Lehko se menimo o snobih, elita pa mislim ka je en zlo kompleksen pojem.
MILAN
sobota, 6. december 2008 ob 21:34:angel: to se po prlešken reče ka se vün mečejo
Legionar
sobota, 6. december 2008 ob 22:12MILAN je napisal/a:
:angel: to se po prlešken reče ka se vün mečejoto so te primitifci ne pa elita.
:toja: