torek, 10. marec 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji, ustanovljen leta 2005. Mesečno nas obišče okoli 500 tisoč obiskovalcev.

Sledite nam

Nastavitev teme

V Ljutomeru izbirajo načelnika upravne enote - Forum

Jernej

Ta tema obravnava prispevek V Ljutomeru izbirajo načelnika upravne enote

Magister Tomislav Nemec je Nelo pa menej oženo :kisnafris:

Dejan

Vajdva je ne Oton Nemec ožena?

Zvončica

Dejan če se ti to malo hecaš? Oton resen ne ženi....kvečemi obratno na sodišči

Dejan

Ja pa sen resen malo zabluzja :zardel: Nesen se še ženja :hihihi:

MHA

Ja ja Dejan, Oton te lehko loči, ne pa oženi. :hihihi:

Dejan

Mah ja, nekej sen drügo meja v mislih pa sen malo zameša. Tüdi nejbojšin se zgodi :hehe: Fsakši teko cejta treba kakšo bučo na forum napisati, ka se tisti, ki samo berejo, mojo s česa smejati.

MHA

Dejan je napisal/a:

Mah ja, nekej sen drügo meja v mislih pa sen malo zameša. Tüdi nejbojšin se zgodi :hehe: Fsakši teko cejta treba kakšo bučo na forum napisati, ka se tisti, ki samo berejo, mojo s česa smejati.

Jaja, nejbojšin :vuuhuu: Res treba tü pa tan kakšo mimo fsekati, ka se te mojo s česa smijati tisti keri san štejejo. :hihihi:

MILAN

:veselko: to je važno ka se lehko fsakši zmeša
pa ka mo teko jejc ka se na toti račün lehko nasmeje.

Dejan

Jah ka pa te, ve pa smo te lidje :nazdrovje:

MHA

Mohoričeva je imela nekoliko več ambicij in se je, ko je Nemec odšel in je bila vršilka dolžnosti načelnika, prijavila na prvi razpis, a se takratni minister Gregor Virant ni odločil za imenovanje. Kar je njegova legitimna pravica. Mohoričeva, ki je Ljutomerčanka in je odlično seznanjena s problematiko in delom v UE, očitno ni bila primerna za načelniško mesto v domači UE, je pa bila, kar je zanimivo, primerna za mesto načelnice v UE Lenart, kjer je sedaj zaposlena. Zanimiva odločitev ministrstva, ki si je s tem naložilo večje stroške, saj Mohoričeva vsak dan prevozi nekaj več kot 50 kilometrov.

WTF!? :butl: Se vidi kak držova špara peneze. Ke so te ze jo moglo v Lenart porinoti, duma pa nimamo ze načelnika UE. :hjooj:

Dejan

Ja to je res prova komedija. Domačin neje dober pred svojin pragon, negi v Lenarti pa je dober. Venda tak sami ne vejo ke delajo. To te buje :hjooj:

Zvončica

Ka pa če prejšjemi plac držijo:angel: ?

MILAN

:hjooj: nekej takšega se je že gučalo dere je ša v Lublano

Nela

Toti Virant je pa te res malo cuden... :hjooj: Tota Mohoriceva bi nejbole znola kak pa kej treba, ce je tu delala. A ze se pa te v Lenart vozi? :butl: To te buje. Res mi vkup to ne ide, ka duma nimamo nacelnika UE, kandidata pa poslejo v Lenart. :hjooj:

Zvončica

Politika je kurba.:presa:

MILAN

:hjooj: mislin ka je narobe izraz ka je
POLITIKA KURVAmi vsi smo kurve ker nas politika jebe do onemoglosti
v vsako lükjo pride.

kobreti

..ja kak je viditi mu šparajo storo mesto, kr se guču ga de mora odgovorjati novemi ministri zakaj so nakozali SCT-ji 6 miljonof€, ovi pa nič naredli pri Šetvišken tuneli

MHA

Či se mu špara ali pa ne, Mohoričova bi do te komot lehko bila načelnica.

Legionar

Jaz si mislin, zakej je Mohoričova ne grotala načelnica; zato ka je iz druge politične opcije, pa je je zato Virant ne šteja nastaviti. Je pa to skoro sramota s strani držove, ka tak troši naše peneze.

Legionar

Zvončica je napisal/a:

Ka pa če prejšjemi plac držijo:angel: ?

Pa točno tak tudi je!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.