Jernej
nedelja, 9. april 2006 ob 12:14:pozdrav: Hello Prleki keri ve kje najbolsi Spricar tocijo? Keroj Ostariji vam najbolse smeka? In kje je najbol poceni? :vuuhuu:
Pepek z brega
nedelja, 9. april 2006 ob 21:26Keko jas znon, v Prlekiji nega slabega špricara. V keri oštariji pa točijo nejbojše, pa boš nejbole zna, či boš se son prepriča. Priporočan ti, ka deneš priftošl v žep, pozoveš eno por dobrih pedošof - te pa gremo - Vut po špricarih!
Jernej
ponedeljek, 10. april 2006 ob 20:22:P Ves ka bi fajn blo ci bi vsi clani ot prlekija-on.net meli srecanje pa bi pili (Spricare) malo pa se po gucali malo. Lejko na Prleskem sejmi ali ger indri. Spricar tu pa Spricar tan po celoj Prlekiji.
Dumu pa z Taxi Maxi!
Dejan
ponedeljek, 10. april 2006 ob 21:45Ja to bi blo fejn. Bomo šli enkrat na kakšen špricar, dvo, tri, ...
MHA
sobota, 15. april 2006 ob 16:09kdej se zmenimo. ka mo kakšo rekli na pa san napisali
Dejan
sobota, 15. april 2006 ob 21:21More malo bol toplo grotati, pa v Lotmerki se more nekej dogajati, pa ka nemo meli problemof s ten kon bomo scot hodili, sej vete ka v Lotmerki nimamo javnega hejzla 
MHA
nedelja, 16. april 2006 ob 12:09za scaje pa se ne treba sikerate. moški se samo polek nekšega hrosta postovimo pa je stvor rešena, za ženske pa de mal problem.Na vekšo potrebo pa lehko gremo na lotmerški bazen to med žabe.
Pepek z brega
nedelja, 16. april 2006 ob 15:00Predugo ne čokejte. Jas sen že zej žeden!
Pepek z brega
nedelja, 16. april 2006 ob 15:01Predugo ne čokejte. Jas sen že zej žeden!
Jernej
nedelja, 16. april 2006 ob 19:15Cuj lejko naredimo srecanje pa malo sprobamo tu pa tan! Ali vsaki svojo domaco vino zabov zame ci ma! Jolaretiiitit!
Pepek z brega
nedelja, 16. april 2006 ob 22:00Keri pa nema svoje pijače, tisti pa de se pač šferca.
Dejan
ponedeljek, 17. april 2006 ob 13:04Mogli bi narediti eno turnejo od kleti do kleti. V lotmerško, ormoško, po Jeruzalemi pa tak. To bi blo fejn :vuuhuu:
MHA
ponedeljek, 17. april 2006 ob 18:43ja samo te je en den premalo, treba si te celi teden dopust vzeti
Pepek z brega
ponedeljek, 17. april 2006 ob 21:30Pa na fsakšen kilopmetri eno greznico skopati, ka bomo lehko lepo kulturno kozlali.
Dejan
torek, 18. april 2006 ob 01:28Kozlali pa pač ali nemo, razen če mo kakšo čmigo ge dobili.
Jaz van rečen, to bi blo tak vrede. Mi smo enkrat pred leti meli takšo turnejo, je PŠK organizira in je blo enkratno. Smo meli ogled ormoške kleti, gor v zidanici Malek smo bli pa v lotmerški kleti, poleg pa seveda celi cejt degustirale, tak ka smo na kunce že po štireh vün s kleti lezili.
Zvončica
petek, 28. april 2006 ob 23:07Ka je te zaj vse \"crknilo\" ali pa ste že gotovi od totih špricarof!!!Mene bi meli poleg čeglih man najrajši pivo?
Dejan
petek, 28. april 2006 ob 23:44Ja vsakšega bi vzeli poleg. Več nas bo, več rund bode skapalo
Sej jaz tüdi rejši pivo pijen, gda sen ge tak, v Lublani na primer. Ka če bi si tan v oštariji špricar naroča, te ne ven kej bi doba...
MHA
ponedeljek, 1. maj 2006 ob 01:09V lublane pa mojo takše špricare ka bi se človek zjoko. Pitej boga od kod to šfercajo.
Pepek z brega
sreda, 3. maj 2006 ob 00:22Či bi se Prleki znali zgučati, pa či nebi eden ovemi tak fošni bili, te bi lehko v Loblani našo vino odovali, ne pa tisto primorsko, ali pa dolensko čmigo.
MHA
sreda, 3. maj 2006 ob 18:23Mogli bi reklamo narete v lublani, za našo vino, pa še ljutomerčana momo. Te Dejani nebi tak hüdo blo v lublani, ka bi san pivo moga piti v lublani