Pepek z brega četrtek, 4. maj 2006 ob 00:11

Po drügi stroni pa se mi skoro malo škoda vidi našega dobrega vina, ka bi ga loblančanon odovali. Oni ga itaki nedo znali ceniti, da tak ne znojo ločiti provega vina od navodne čüče.

Mogli pa bi se nekak organizerati, pa za tote naše Prleke, keri so na začasnen bivaji v Loblani vsakši tjeden to zapelati eden, dvo, tri..., ali neven keko polovjokof vina, ka si nebi dečki pa dikline želodcof s pivon kvarili.

Dejan četrtek, 4. maj 2006 ob 23:56

Ja brez skrbi, ka si mi gda pa gda zapelamo kakši liter, dvo, tri gor v Lublano.
Ka pa bi našo vino dovali tan totin močvirnikon pa je brez veze, ka tak bol malo nesejo pa še kozlali bi vsi po vrsti, da ne vejo ke je dobro.

MHA petek, 5. maj 2006 ob 16:35

Tak treba, sobon pelati Jezik Močvirnikon pa je ne vina brez veze dati, škoda ga je dati, ker te bi jin blo Slabo Uni so ne vajeni takšega dobrega vina.

Zvončica sobota, 6. maj 2006 ob 00:08

ve pa se v lublani doooosti domočega prleškega vina spije, samo to so bole omejeni odjemalci v študentsken lehko polek, pa še naš zobl polek pridno papajo...to pa zato ka leži ispite delajo.Se pa se ve ka bi ovačik bili tak od lakote pa žeje fertik zaj ke se našin bogin prleškin študenton čeduže slabše piše....so predaleč duma....

Pepek z brega sobota, 6. maj 2006 ob 17:28

Kej pa či bi mi Prleki ednok tote loblanske študente sen pozvali na provo domočo hrono pa pijačo, ka nedo celo živleje konzerf jeli, pa kakše čmige pili. Nej vidijo, kej je provo živleje.

MHA sobota, 6. maj 2006 ob 19:11

hehe Pepek Haha To de za močvirnike revolucija.

Dejan sobota, 6. maj 2006 ob 19:25

Ja seveda se v Lublani dosti domočega vina spije. Sej sen še jaz tüdi študent pa te prvlečen gda kej v Loblano ka se ga naruksamo. Konzerf pa glih ne jen, mi gre kar vrede Nasmeh
Zobl pa noben teden nesmi faliti na jedilni korti Jezik

Pepek z brega sobota, 6. maj 2006 ob 20:21

Ven sen jas ne misla na vos - prleške študente, pač pa na prove Loblančane. Oni ne znojo kej se to provi - živeti.
Kej pa se konzerf tiče, pa je tak, ka mestni lidje čiduže več v fabrikah priprovlene (segre pa požeri) pojejo. Gnesden več mersikeri ne zno kej pametnega skühati.

Zvončica nedelja, 7. maj 2006 ob 01:36

ne ven kak bi močvirniki prenesli naš luft.....negda se spotin ka so najraši naš šnops po guti dol sprovlali te pa so bli fčist blaženo nori..ka so ne znali za sebe.ka pa se tvoje pripombe Pepek glede hrone tiče ti rečen ka jih že na vesi tote hrone dosti deca pojejo...keri smo meli srečo ka smo negda svoje brbončice naštelali na provi žmah lehko pomalen našpukamo...ka se mi zdi ka ma že fse kupleno nekši sumljivi žmah...

Pepek z brega nedelja, 7. maj 2006 ob 07:32

Nede drügo pomogalo, kak plünoti v roke, te pa gred štihat, pa orot na jivo. Na naši prleški zemli je nagda fse zraslo, kej so lidje nücali. V štacün so hodili samo po cüker, sol, kvos, špice, pa takše malenkosti.
Zake pa še zej nebi tak bilo?

MHA nedelja, 7. maj 2006 ob 17:29

Gnes den se je živleje spremenilo. Greda do pomali zgodovina. Starejši lidje še neke migajo na gredah, mlodi pa več ne, rojši si grejo küpijo pa je mir.

Zvončica sobota, 13. maj 2006 ob 01:13

nič nedo grede zgodovina...če de se nede nekaj bojše zrihtalo s totimi službami bomo pač mogli fse opuščeno nazaj sprovlati...pa malo socialne poleg pa mo mogoče bole zadovolni kak zaj ki samo lečemo kak iceki za toto malo pločo..te mo fse lepo pomalen pa mirno delali pa zdravo jeli...

erof sreda, 14. junij 2006 ob 19:44

Pomežik Res bi bilo fej če bi se toti ki tu gor tipkamo enkrat negi srečali na kašen špricari pa kej poklepetali,to bi PEPEK Z BREGA lehko organiziro on ve kak lidi v dobro volo spraviti.Vabilo pa tu na toti stroni gor dati ka vsaki lehko vidi pa jovi če je itereset da se ve če se sploh sploča organizirati,zej i je takšno lepo vreme.....

Dejan četrtek, 15. junij 2006 ob 11:08

Ja zej poleti bi se lehko negi dobili, kej spili pa kakšo rekli. Jaz sen za.

MHA četrtek, 15. junij 2006 ob 11:36

To bi blo fejn ja, samo te pred kak jaz za celi mesec v Nemčijo odiden!

Zvončica petek, 16. junij 2006 ob 23:04

meni se zdi ka ste že vsi pri špricarih zaj ki je tak vroče....je na forumi strašno mirno..nič novega....Huh

Dejan sobota, 17. junij 2006 ob 01:09

MHA je napisal/a:
To bi blo fejn ja, samo te pred kak jaz za celi mesec v Nemčijo odiden!
Gda pa te greš v Nemčijo?

Zvončica je napisal/a:
meni se zdi ka ste že vsi pri špricarih zaj ki je tak vroče....je na forumi strašno mirno..nič novega.... Huh
Zej pašejo mrzli špricari al pa pivo. Mirno je pa tüdi, da vsi fuzbal glejamo Nasmeh

MHA sobota, 17. junij 2006 ob 10:43

Od 3. julija pa do zodjega petka v mesci, mislin ka je to okoli 28.

Zvončica petek, 30. junij 2006 ob 22:41

Lepo se mej pa si privošči kakšo pivo...jaz sen jih loni testirala po Kolni....pa se še mi zaj sline cedijo po jih...

Dejan torek, 4. julij 2006 ob 01:11

Te pa se bomo mogli na prlešken sejmi 12. avgusta negi v Lotmerki na špricari dobiti Pomežik



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.