petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

ROTWEILER - nagrada 300 EUR - Forum

fucker

LP. SE NAM JE V NEDELJO IZGUBIL MLAD ROTWEILER,
PES JE VELIK - AMPAK BOJEČ , SE BOJI LJUDI,
ČE GA KDO VIDI GA NAJ NE KLIČE KER POTEM ODTECE STRAN,
GIBLJE SE V OKRAJIH LJUTOMERA , PSA SEM PRIPELJAL IZ ZAVETISCA IZ HR, IN JE PREPLASEN, ISKAT BO ZACEL HRANO,
ZA POSTENEGA NAJDITELJA JE NAGRADA 300EUR.
NIKAKOR SE PA PSA NE BAT, JE MLADIC, PREPLASEN, LE IZGLED IMA MOCAN.
NA TEL, 070 750 933
PROSIM DA POMAGA , ČE BO KDO IMEL MOZNOST,
LP

fucker

PES SE JE LE NAŠEL DANES .

NAGRADA 300 EUR JE BILA IZROČENA, LP

MILAN

:toja: vite le kej fse naredi tota stron ..... lepo

fucker

ja na radiu je mozakar slisal obvestilo , pes je ze vceraj bil tam , sem lavfal

kakih 20 km za njim z sinom, pa je pes vseeno usel,

danes pa ga je mozakar nekako zaprl v box , in bil tud vesel placila,

jaz pa da sem ga le našel..

TUNČEK

Ja resen naš portol je ne ot müh. :ploskac: :ploskac: :ploskac:

Pepek z brega

fucker je napisal/a:

ja na radiu je mozakar slisal obvestilo , pes je ze vceraj bil tam , sem lavfal

kakih 20 km za njim z sinom, pa je pes vseeno usel,

danes pa ga je mozakar nekako zaprl v box , in bil tud vesel placila,

jaz pa da sem ga le našel..

Me veseli, ka si nejša svojega \"kužeka\"... :toja:
Tüdi na radiji smo se trüdili, ka bi ti pomogali od nedele večer napre... in kak je viditi, je naš trüd obrodija sadove.

fucker

ja hvala pepek, sem ti kavo dolzan, tudi z korlom sem vcearj bil na kavi pri rogljiceku,

driver

či si ne sposoben skrbeti za psa, si ga ne guni k hiši..

ke či bi koga napadna?? pa še takša pasma :hjooj: :hjooj:

fucker

glej ce neves o cem pises, potem ne pisi. pes je mlad, po radiu povedano da se boji ljudi, da ni agresiven, in za temi besedami sem stal,
noben moj pes nikoli ni bil agresiven. tega psa pa sem imel samo en dan, ko je usel, tako da se ga nisem mogel privadit .
nevem zakaj vedno nekje eni nori komentarji, placal sem najditelju , povedal da je pes boječ,
kaj še bi naj več povedal?
ce sem pa sposoben imet psa, pa vprasaj na veterinarsko-lahko tudi ljutomer,
policijo v ljutomeru, kinolosko zvezo slovenije,

pobral sem kar nekaj psov z ceste in jih vzgojil v super pse, tako da tvoj komentar res ni
taprav, verjami mi.
ves če bi bil clovek ki ne obvlada psov , bi me policija ziher drkala a ne , me pa hvali.

pa ne misli da sem jezen nate , nisem , sem samo obrazložil, ker res je, tak pes je lahko nevaren , samo ta ne , ker se boji ljudi , zivali, in bom imel precej dela z njim, preden ga porihtam. lp

kosti28

Fucker, veseli me, ka si doba psa nazaj, jaz sen ga pred leti na žalost ne. Samo s ten, ka je pes mlodi, pa se boji lidi, je ne rečeno, ka je ne nevaren. Če se lidi boji,
mo z jimi sigurno slabe izkušje, pa zato lehko grota zlo nevaren, posebno če se mu onemogoči pobeg, te kaj hitro lehko napodne človeka.

fucker

seveda je tako, samo jaz sem v tistem dnevu in pol psa spoznal, ce bi se pes klatil dlje casa bi se ziher spremenil.

pa nemore zdaj nekdo pisat, ne mej psa ce ga nisi sposoben imet.

kaj vem se zgodi prometna, pa vozis vseeno dalje avto.

ali zdravnik ne pozdravi najbolje pa dalje zdravi,

saj pa najbolj vazno je , da se je srecno koncalo, in mislim da se na forumih treba pisat
iskreno.
kosti 28 -ti si naprimer napisal posteno za moje pojme, ker ne napades nekoga,
ampak si napisal nekako realno ,,,

iTux

Pa pes ki pride iz zavetisca, se tüde nemre takoj navaditi na novo okolje, poleg tega pa se je verjetno celi preplasen ko dobi novega lastnika. Pa gucate, ka je fucker kriv se mi zdi milo receno bedno pa ka je ne dober skrbnik, ki se to lehko vsakemi zgodi. Gucate pa o necen o cem si ne kompetenten in nemas pojma o tem pa se mi zdi totalno brezpredmetno.

karantanija

Resen, ka si do zej meja pse lepo vzgojene, samo vüpan, ka boš totega na vrvece guna, tak kak drüge normalne ledje. Ker oveh se ne, tega pa se lidje fest bojijo. Nejbol nerodno pa nevarno je te, gdo deca z vrteca grejo mimo tebe, ti pa s toten vekem pson, kere je odvezane. Moreš priznate, ka je to ne preveč vrede, lidje se bojijo psa, ne tebe.

fucker

karantanija priznam , to si resnico napisal glede sprehodov,,,

fucker

fucker

fucker

fucker

mestjan

Zep pa te res glej, ka boš ga na vrvici guna okoli Ka nas nede stroh ko mo mimo tebe šli, ki pes je le pes, nemreš znati kej vse lehko naredi.

mestjan

Kak pa ti je resen vujša?

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.