četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MHA

Ta tema obravnava prispevek Foto: Preko 40.000 lučk v Juršincih

Račün za elektriko pa je tüdi vendar fejni.

Dejan

Ja račün venda neje mali. Tote liči ponücajo 19 kW na vüro. Je pa to veselje pač, ki ga mojo s ten. Pa dobijo prostovolne prispevke, tak ka neke je

MHA

:jaaa: pa še med pa pijačo odovlejo, te pa se jin vendar neke malo povrne. Toto kučo bi blo fejn z lüfta viditi.

Zvončica

No....pa je resen totalno kičasto nareto....samo takšo je novoletno stanje düše...pa če majo veselje s ten je te to glovno ne? So pa se znejšli to z odovajon domočih proizvodov....venda glih te elektriko pokrijejo:hihihi:

romanb

škoda ka nega snega. gda sen se jaz tan v službo voza, je bilo v snegi res super.:gor:

MILAN

:toja: dobro ka momo lidje vse forme veselja
to jin godi zato pa to delajo pa marsikerega razveselijo
sen vid oddajo iz amerike kej si tan fse zmišlovlejo
-smo pač lidje.......

Dejan

Ja eni majo s ten veselje. Pa to je fejn, ka je kej takšega tü pri nas, takša mala posebnost. Dere pa je fsakša drüga hiša takša, te pa je to več ne to.

MHA

V Hotizi mojo tüdi eni tak kučo okrašeno, v spomin na eno puco. Puca je vedno rada okrašüvala. Ko je šla dol z avtobusa, je šofer prehitro vrota zaprja, pa jo je sebo vleka pa povoza do smrti. In ze te vsakšo leto v spomin na jo celo kučo z ličmi okrasijo.

Zvončica

Lepo .

misekovi

Pa na Juršovki je tudi ena lepa hiša.

Dejan

MHA je napisal/a:

V Hotizi mojo tüdi eni tak kučo okrašeno, v spomin na eno puco. Puca je vedno rada okrašüvala. Ko je šla dol z avtobusa, je šofer prehitro vrota zaprja, pa jo je sebo vleka pa povoza do smrti. In ze te vsakšo leto v spomin na jo celo kučo z ličmi okrasijo.

Lepo. Vači pa žalostna zgodba :zalosten:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.