MILAN petek, 5. junij 2009 ob 19:54

Ta tema obravnava prispevek Preventivna prireditev Skozi oči voznikov

Gor To ja čestitke orgasnizatoron to je veselje keko zadovolnih pogledov dece
to de ostalo v spomini pa pravilen pristop bode pomoga k agrotajo te ednuk bol varni vozniki.

Dejan sobota, 6. junij 2009 ob 01:05

Ja zanimivo jih je blo glejati, kak so se veselili Nasmeh Samo toti dvo, ke sta mela prek toti Jumicar poligon sta se mi zdela malo preveč našpičena. Na deco v avtekih sta se tak drlo, bremza, gas gor dol. Deca še to glih ne vejo prav, kak to gre, jin moreš malo drgači to razložiti. Pa 10 metrov od poligona sta jih fkrej tirala pa bog ne dej, ka bi keri stopa gi blizi. Se mi je včosih keri prav zasmilja.
Vači pa pohvale vsen, ki so to organizirali To ja Takše koristne stvari bi lehko večkrot ble. Tüdi za kere že malo starejše Pisk

MILAN sobota, 6. junij 2009 ob 07:52

Hjooj to bi se lehko postavilo na trg plac je pa bi deco vozili sen od fsepovsod

MHA sobota, 6. junij 2009 ob 22:32

Ovidvo sta resen se drla takak na živino. Še posebe ovi ke se je vün meta, ka ve bres prstof füčkati.

Dejan nedelja, 7. junij 2009 ob 11:17

Hehe. No glovno ka so se deca fejn meli Pecikl

MHA nedelja, 7. junij 2009 ob 11:31

Deca pa so redno tiste avteke vozili, so fse špure ostale na tlakofci, kak so se vozili.Hihihi Ena diklina je tak spelovala, ka so san gume cvilile.

MILAN nedelja, 7. junij 2009 ob 16:02

Hjooj to še bi mi stori norci noreli

MHA nedelja, 7. junij 2009 ob 17:59

Zodjič sen se pela z Lipovec proti Rakičani, pa se je dvo avta pred meno pela nekši z storo škodo, takak da bi totalno pijan bija. Voza se je prek črte, po bankini, porkot je meja srečo, ka je ne čelno v drügi avto poča. potli je te zaškrna proti bolnici, tan je skoron vse avte spotegna, ki so bli parkerani ob cesti. Mene je te moja tan vün dola, ovi šofer pa je tan parkera polek, pa te vidin kakši stori je vün stopa z avta, z trojnin steklon na očolih, polek jega pa še ženska kera je tüdi bila preci v letih. Neven kak še te lehko takši vozijo keri so sami sebi nevarni, pa še drügin.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.