janina
petek, 5. februar 2010 ob 15:17Kdo je kaj seznanjen s kaksnimi dobrimi bendi za poroko, ne predragimi, ki bi igrali tudi tuje izvajalce? Hvala!
MHA
petek, 5. februar 2010 ob 15:38Meni sta fest dobra dvo zeta. Špilate fse ke pride, sta pa z Prekmarja.
Dejan
petek, 5. februar 2010 ob 15:40Si me malo prehitja. Tüdi jas sen ti misla napisati Dva zeta.
MHA
petek, 5. februar 2010 ob 15:43Meni jedva fest dobro špilata. :toja:
Pozoveš jidva lehko:
Branko: 041 424-268
Marjan: 041 696-727
janina
petek, 5. februar 2010 ob 15:59ej, hvala vam. mislim, da smo ta dva ze enkrat imeli na neki festi. pa sta onadva primerna tudi za uglednejse goste?
MHA
petek, 5. februar 2010 ob 16:06Jas sen bija na por gostüvajih ka sta jedva špilala, ze ne ven ke misliš s ten, ka bi blo primerna za uglednejše goste. Glede muzike?
MILAN
petek, 5. februar 2010 ob 16:11 :hjooj: Ven pa mote prleškega Simona kej je te un ne dober za zahtevne goste
pa še neje drogi še lehko se dobro nasmejete
Dejan
petek, 5. februar 2010 ob 16:19Zake pa ne bi bilo primerna za uglednejše goste? Sej pa ne prideta v bataših špilat 
Pa kakši so to uglednejši gosti? Türk, Pahor? :hihihi:
MHA
petek, 5. februar 2010 ob 16:26Hehe, v črevlih pre. :hihihi: :toja:
janina
petek, 5. februar 2010 ob 18:05
bolj se gre za to, da bi govorila tudi anglesko. zato sprasujem. ne kak sta oblecena.
Pepek z brega
petek, 5. februar 2010 ob 18:20 :hudi: :hudi: :hudi:
Či jas zej to praf razmin, te je po tvojen razmišlaji tisti, keri zno gučati tüdi Angleško \"uglajeni\", keri pa ne zno, pa je tretjorazredni muzikant... :hudi: :hudi:
Me praf zanimle, či si že gdo sveta bila (bija) na gostüvaji vün iz Slovenije, pa či so ti tan muzikante iskali, keri bi znali slovensko gučati...
janina
petek, 5. februar 2010 ob 18:40ce pridejo anglesko govoreci gostje, se jim poskusi ponuditi nekoga, ki govori tudi anglesko, ce je le mogoce. nikjer pa se ne govori o drugo- ali tretjerazrednih glasbenikih. gre se za lokacijo in ambient.
hvala za vase odgovore.
MHA
petek, 5. februar 2010 ob 18:44Pozovi pa jidva pitej.
Dejan
sobota, 6. februar 2010 ob 00:36No, sej zato, če gostje gučijo angleško, še ne pomeni ka so bolj ugledni al kak
Nekši kmet iz Anglije, venda neje nič bolj ugleden, kak kmet iz Nünske grabe 
Nejbojše če jidva pozoveš.
MHA
sobota, 6. februar 2010 ob 07:48Pa meni se vidi ka jedva gučita angleško.
MILAN
sobota, 6. februar 2010 ob 10:28 :mislec: Keko jes vidin boš žmetno nejšla prina muzikante
moš veke zahteve,zakej pa nebi meli muzikantov z Anglije
tote si nej gostje prpelajo sobon.
Malo heca pačmore biti vidiš pa ka smo kredik za pomoč smo že marsikeremi rešili nevolo ne ka nebi totega tvojega gosüvaja.
Preporočan ka to prepistiš nan pa bomo rešili.