četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Dakrane

Eto, Korenof Lujzek je bija pa odiša...

http://talent.24ur.com/clanek/novice/jezni-talent-skritiziral-zirijo.html

Progress

Saj res dobra ideja, zakaj si nebi mi zmislili neke v Lotmerki pa rekli; PRLEKIJA IMA TALENT !

MILAN

:vuuhuu: to je ideja malo jo moremo preštenderati

MHA

Sen si pogledna celi posnetek, pa moren rečti ka mo Lujzek res talent, dober glos. :respekt: Čokejmiš je po nesramen bija kak skos, ova pa se tüdi držola kak nikak. Pa publika je tüdi fest zadovolna bila z nastopon.

Zvončica

Kakši god je bija -BIJA JE Pa Prleke promovira.....ja, mi bi pa resen lehko meli takši izbor talenta - te Künštni kej sküper spravili?

MHA

Gnes še bija en prleški talent na TV prleški Simon. Kak sen se reža, ke je na kunci reka ovidvema v zaoderji. :hihihi:

prlek1825

vsaka mo čast ve ja prav povedo,,,kak koli je glos ma za popevaje lep...je pa resen ke je malo čudno tu vun opo..hehe

Pepek z brega

:ploskac: :ploskac: :ploskac:
Lehko bi resen organizerali izbor \"Prlekija mo talent\"... samo je nevola f ten, ka momo Prleki fsi talent, te pa ne znon, kak bi nejšli tistega z nejvekšin talenton... :mislec: :mislec: :mislec: :mislec:

Dejan

Simon he he :vuuhuu: Provi talent.

MHA

Pa še po prleško je zategna. :toja:

prlek1825

človik na mesti ne ga je sron ke je prlek pa je prleško povedo tak kak je...zno sem ke de ispo samo ke pa de tak na kruti način pa si nesem mislo

optix

evo se enega talenta

kozolovsky je car!
:toja:

http://talent.24ur.com/multimedia/nihce_ni_popoln/brankov-ja-za-ignaca.html?video_section=11939&video_order=last&video_page=1

Dejan

Resen so sami talenti na küpi
Tota Lučiene al ke je pa je res adijo. Po 15 sekundah že tloči po toten knofi, sej sploh nigdor nemre praf čüti nastopajočega. Prova blondinka.

optix

zajebali so se, ka Prleškega Simona niso spustili dalje, ziher bi bil v nadaljevanju show!

MHA

Ke sploh dela tü či slovensko ne zno, Lujzek ji je praf reka, ka se nej nafči jezika. Ze v nedelo so res provi talenti bli, ova šumska :hihihi:

MHA

optix je napisal/a:

evo se enega talenta

kozolovsky je car!
:toja:

http://talent.24ur.com/multimedia/nihce_ni_popoln/brankov-ja-za-ignaca.html?video_section=11939&video_order=last&video_page=1

Malo off
Viš je reka Ignac, ka je doba na Maxiji prvo nagrado nekšo potovoje, taka Maxi tola nagrode.... enin.

MILAN

:mislec: simon-simon

erof

TALENT: Arogantni Simon: \'Fučka se mi!\'

prlek1825

glih sem gledo še enkrat posnetek simona kak je popevo...on se je dobesedno zafrkno z pesmijo ke je resen ne vun ispo to ke v resnici on je

prlek1825

je pa dobro reko na konci ke ma suho grlo....normalno če neje bijo na našen tereni se reveš resen nejo mogo zapopevati tak kak treba

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.