četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Elvis Presley-King of Rockn Roll - Forum

Jernej

Na ka je King of Rockn Roll mru:vprasaj:

Zvončica

Kerega misliš?

Nela

Eh meni se jegova muzika glih kaj preveč ne vidi moren povedati :P mogoče tu pa tan kakšni komad. Glih sem glejala da jegove albume po na veeekoooo prodovlejo, lidje še ga stalno radi poslušajo. :vuuhuu:

Jernej

Zvončica je napisal/a:

Kerega misliš?

ja Elvis Presley :ideja: \"King of Rockn Roll\" :ideja:

Jernej

King of Pop je pa keri?...pa Queen of Pop? :vprasaj:

Dejan

King of pop je Mejkl Ðekson, Queen of pop pa baje Britnej Spiiiiiiiiirs. Al pa Madonaaaaa...
Elvis pa še je vedno živ baje

Jernej

Ja trufo si Mikel Jackson je King of Pop..Qeen of Pop pa je Madonna :aplavz:

MHA

Dejan je napisal/a:

King of pop je Mejkl Ðekson, Queen of pop pa baje Britnej Spiiiiiiiiirs. Al pa Madonaaaaa...
Elvis pa še je vedno živ baje

Heh, kaka Madonna pa Britnej... Blagnetova Helena to je kraljica, iz jenega herca v naše herce.:zid: :zid: :jezik:

Jernej

Ah ma kaki Lepi Dasa je :vuuhuu:

Jernej

:aplavz: Ansambel Lojze Slak je pa the best slovenski narodni muziki! :aplavz: :priklon:

romes

kolko je meni znano, je elvis pojo preveč kikirikijovoga masla, zavolo toga ga je kap.

elvis je pa drgači vredi, samo pozor! do leta 60 je jegova muzika resen čisti rock-roll, potli pa se totalno skomercializera, razen z nekej kasnejšimi prebliski.

Jernej

romes je napisal/a:

kolko je meni znano, je elvis pojo preveč kikirikijovoga masla, zavolo toga ga je kap.

elvis je pa drgači vredi, samo pozor! do leta 60 je jegova muzika resen čisti rock-roll, potli pa se totalno skomercializera, razen z nekej kasnejšimi prebliski.

Kelko ge znan je ga njegova zena Prescila Presley mrtvega najsla zaradi droge.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.