Jernej
četrtek, 25. januar 2007 ob 21:02Na ka je King of Rockn Roll mru:vprasaj:
Zvončica
nedelja, 28. januar 2007 ob 00:45Kerega misliš?
Nela
ponedeljek, 29. januar 2007 ob 14:30Eh meni se jegova muzika glih kaj preveč ne vidi moren povedati :P mogoče tu pa tan kakšni komad. Glih sem glejala da jegove albume po na veeekoooo prodovlejo, lidje še ga stalno radi poslušajo. :vuuhuu:
Jernej
ponedeljek, 29. januar 2007 ob 16:43Zvončica je napisal/a:
Kerega misliš?
ja Elvis Presley :ideja: \"King of Rockn Roll\" :ideja:
Jernej
ponedeljek, 29. januar 2007 ob 22:02King of Pop je pa keri?...pa Queen of Pop? :vprasaj:
Dejan
sreda, 31. januar 2007 ob 01:47King of pop je Mejkl Ðekson, Queen of pop pa baje Britnej Spiiiiiiiiirs. Al pa Madonaaaaa...
Elvis pa še je vedno živ baje 
Jernej
sreda, 31. januar 2007 ob 09:56Ja trufo si Mikel Jackson je King of Pop..Qeen of Pop pa je Madonna :aplavz:
MHA
sreda, 31. januar 2007 ob 13:51Dejan je napisal/a:
King of pop je Mejkl Ðekson, Queen of pop pa baje Britnej Spiiiiiiiiirs. Al pa Madonaaaaa...
Elvis pa še je vedno živ baje
Heh, kaka Madonna pa Britnej... Blagnetova Helena to je kraljica, iz jenega herca v naše herce.:zid: :zid: :jezik:
Jernej
sreda, 31. januar 2007 ob 15:45Ah ma kaki Lepi Dasa je :vuuhuu:
Jernej
četrtek, 1. februar 2007 ob 20:42:aplavz: Ansambel Lojze Slak je pa the best slovenski narodni muziki! :aplavz: :priklon:
romes
četrtek, 24. maj 2007 ob 00:42kolko je meni znano, je elvis pojo preveč kikirikijovoga masla, zavolo toga ga je kap.
elvis je pa drgači vredi, samo pozor! do leta 60 je jegova muzika resen čisti rock-roll, potli pa se totalno skomercializera, razen z nekej kasnejšimi prebliski.
Jernej
četrtek, 24. maj 2007 ob 12:16romes je napisal/a:
kolko je meni znano, je elvis pojo preveč kikirikijovoga masla, zavolo toga ga je kap.
elvis je pa drgači vredi, samo pozor! do leta 60 je jegova muzika resen čisti rock-roll, potli pa se totalno skomercializera, razen z nekej kasnejšimi prebliski.
Kelko ge znan je ga njegova zena Prescila Presley mrtvega najsla zaradi droge.