sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Nela

Kak se van vidi Lotmerški fitnes???? Hodi keri od vos migat to???

Jaz hodim pa sem zadovoljna....

Pepek z brega

:aplavz: :aplavz: :aplavz:

Dejan

Ge pa te v Lotmerki je toti fitnes? :zardel:

MHA

Tan kak je negda Flamingo bija, za gasilskin dumom.

Nela

Ja tan je, ze par let, jaz kume eno leto ven za jega.....ker nekda je bijo tu gori kak je Cantante.

Jernej

Naja fitnes meni to ne treba jaz man pravo linijo, ne Nela? :pisk:

Nela

Ja mas ti pravo linijo, samo zodje cejte ti nekšna puta napre rose :jezik: malo fitnesa ti ne bi škodilo.....

Dejan

Ka pa te mojo fse v toten fitnesi? Pa hodi kej lüdi to, je gužva?
Jaz sen se tüdi čist zapüstja v zodjih letih. Negda sen nonstop v telovadnici visja, zej pa še samo pret toto škotlo :mislec:

Nela

Ja pa hodijo lidje veš, največja gužva je ob pondelkih....nevem zakej ali te je res gužva, te se nas tudi po 16 lidi najde. Sicer diklin hodi nekej, ali dečki prevladujejo.Večinoma so sami poznoni tan, kaj pa ne poznaš, pa te že spoznaš

Pa moš si kaj začeti tan veš, zej si še gorje prostore rihta, taka de še več, pridi pa pogledni, pa mu vkup tote riti migali...:vuuhuu: mesečna te košta 21€, pa si tan kak dugo češ pa kda češ, lahko pa tudi dnevno kupiš tota se mi zdi ka je 3€.

Jernej

Dejan je napisal/a:

Ka pa te mojo fse v toten fitnesi? Pa hodi kej lüdi to, je gužva?
Jaz sen se tüdi čist zapüstja v zodjih letih. Negda sen nonstop v telovadnici visja, zej pa še samo pret toto škotlo :mislec:

Cü pri meni je isto! :mislec:

Nela

Dejan tepa se včlani? Ali pa pridi bar malo polukaj...:vuuhuu:

Zvončica

keko pa je te članarina (ali kej že to je)...no jaz ziher nen hodila ka me že vse boli gda s zmislin na nekšo migaje

MHA

Nela je napisal/a:

mesečna te košta 21€, pa si tan kak dugo češ pa kda češ, lahko pa tudi dnevno kupiš tota se mi zdi ka je 3€.

Nela

...točno tak ja....:jezik:

Jernej

Mi pa sluzbi staro jedilnico predelovlemo za fitnes ka bomo meli tan ..par stroje küpimo pa evo ga! Bilding :jezik:

Nela

....super.... :aplavz:

Zvončica

Jernej ka te zaj to pomeni??? Ka te namesto ka bi lepo v miri jeli med cejton za jesti bildali??\' Ja ve pa te mišice tÜdi morejo meti nekši material ka se hronijo pa rosejo....

Jernej

http://video.google.de/videoplay?docid=-5901764660564775413

Zvončica

Pa ne ka so privas v slüžbi takši????:S :S

Filip

kdo mo meli v lotmerki trgovino s športnoj prehronoj pa testosteronon naravnin ha ?

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.