petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MILAN

ob prihodu ptičje gripe bomo pozabili naše mesto, naš razvoj in našo prlekijo. Izgovor bo situacija. A vam vodilni razmislek!
v naših krajih imamo že nekaj časa ptičjo gripo(nesposobno , samovsečno in ... politiko, vlado z pičjo gripo.
:zloba:

Mirko

Mi pač ne bomo pozabili na Prlekijo.

juž

hmm, kakšen smisel ma toto sporočilo? :hm:

lotmeržanar

Ja v naših krajih so na oblasti itak sami lopovi. Samo hamlojo, dojo pa nič! :zloba:
Trebalo bi vse raztirati!

Pepek z brega

Lehko se tolažimo samo s ten, ka so indi ne nič bojši. Jas že dugo provin, ka bi trebalo fse politike, od županof napre, zamejati.

Prlek

Ja banda je to!

drejček

Kej neke jomrate non stop. Mi smo prleki. Če se van ne dopodnejo politiki, te organizirajte pa jih bomo vrgli dol. Če je premalo prireditev?, dajte predloge. Če bomo vkup držali bomo lehko doste naredle.
Baje de v petek 7.4.2006 v Lotmerki dan brez avta!
Vsi s pecikli v Lotmerk, ka de se vidlo ka smo PRLEKI!
Neke bode se tudi organiziralo samo še neje dokončno taka van še to nemren povedati.
Lep pomladanski pozdrav!

Dejan

Ja prireditev itak sploh skoro nega. Razen ob kakših praznikih večjih. Za mlode pa tak al tak ne. Zato pa gremo vsi vün s totega Lotmerka. Ka pa bode v Lotmerki den brez avta, to pa bi rad vida

Zvončica

jaz bi se vozila fsakši den z biciklon,,,pa se nemren ka so mi že tri bicikle fkrali,zaj pa več niman penez za novega...

juž

Ja to pa je že drügo. To pa bi že lehko meli novo temo, Lopovščina v Prlekiji! :hud:

MHA

še dobro ka so kujske dirke v lotmerki, či ne bi res toti bogi lotmerk izumrja

Pepek z brega

Zaednok še so. Sen pa čüja praviti, ka do se mogli lotmerški kujori malo bole reda pa dogovorof držati, či do šteli še izda dirke meti.

Jernej

No mogoce de se kaj spremenilo ci de novi župan Lotmerki!
....ali tudi nej!

Pepek z brega

Župan pa resen nema nič s kujskimi dirkami. Tü so drügi glovni.

Dejan

Ke ma to veze s kujskimi dirkami, če je kuj privezani

Pepek z brega

Dokič je prvezani, tečas resen nema nikše veze z dirkami. Vrag bode, dere de toti kuj vojko ftrga...

MHA

te pa do kujske dirke po celen lotmerki, ne pa san na hipodrome

Dejan

Hehe, še bomo polek Prleškega sejma po celen Lotmerki, meli Kujske dirke po celen Lotmerki
To niti ne bi blo tak slabo

MHA

jaja, jaz si bon župana osedla

Pepek z brega

Jas bi si te že rojši koga drügega. - Kakšo prvensko kobilo.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.