petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Nela

:mislec:

Povprečna mati za kuhanje porabi več kot eno uro na dan, najbolj zahtevni glede kuhe pa so njihovi možje.

Matere več kot uro na dan preživijo za štedilnikom. Po najnovejših raziskavah matere za kuhanje svoji družini porabijo tri leta svojega življenja. Ali drugače povedano, povprečna mati bo priklenjena za štedilnik 17 dni na leto, kar je enako dobri uri na dan.
Ponavadi bodo matere na dan skuhale dva različna obroka za člane družine, kar pomeni, da bodo v svojem življenju skuhale skoraj 46 tisoč obrokov.
20 odstotkov od 2149 mater, ki so sodelovale v raziskavi, pa je povedalo, da skuhajo tudi tri ali več različnih obrokov naenkrat, in sicer za vsakega člana posebej.

Najtežje pa je zadovoljiti potrebe glave družine v gospodinjstvu - torej moža. Sledijo mu sitni najstniški sinovi in hčere, še kaže raziskava.

No moški taka ste lahko res srečni da nas mote :priklon: :priklon: :priklon:

MHA

Heh, odvisno kak kera (dobro) sküha!

Jernej

Moja Diklina tak dobro küja taka bode una non stop za sporheton

MHA

Ja, jaz pa na hejzli :jezik:

Nela

Jernej hvala...............:poljub:

Jernej

:P moja res tak kuha ka bi si 14dni potem se prste lizo!

MILAN

gremo kuhat,dedi smo resen eni velki gujdeki
samo bi jeli pa zajebovali. Pa kej moremo-lepo pa je če ženska spretno obroča kihače pa piskre.

Prlleška kuhja je fest dobra.

pozdrav Milan

Nela

:aplavz: :aplavz: Eh Milan gujdeki ste glih ne, ali tu pa tan pa bi nas ženske lahko malo pohvolili pa še kaj kcoj..............ne Jernej??? :jezik: :jezik: :jezik:

:gor: :gor: :gor:

Zvončica

Lehko bi rekli ka delamo drÜgi šiht.....pa bi nan to lehko držova malo bole priznola pri upokojitvenih pogojih...ne pa ka nas čejo ožmeknoti do konca.:vuuhuu: Ka pa se tistega pedinaja okoli hrone tiče treba samo prvi den stvari postaviti na provo mesto pa je stvor rešena za večno:jezik:

Zvončica

No,čehi....se je keri vrga vün pa za dan žena kej svoji bojši polovici sküha??

MHA

Jaz še zaednok nimam brige z bojšo polovico

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.