sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Podoba Slovenije kot turistične destinacije - Forum

mojca321

Pozdravljeni,

Vabim vas k sodelovanju v raziskavi Podoba Slovenije kot turistične destinacije v očeh domačega prebivalstva, ki jo izvajam v okviru zaključne naloge na podiplomskem študiju na EF v Ljubljani.

Anketni vprašalnik je objavljen na spletnem naslovu <u>klik</u>
Izpolnjevanje vam bo vzelo dobrih 5 minut časa.

Vsem, ki boste sodelovali, se vnaprej lskreno zahvaljujem.
Mojca

MHA

Link sen ti zrihta, ka dela, pa anketo sen ti tüdi spunja.

mojca321

Hvaalaa MHA!

Dejan

Sen tüdi jas spunja.

Slovenija pa je po moje krasna dežela z raznolikimi naravnimi, kulturnimi, etnološkimi, ... znamenitostmi. Samo se ne vemo iti oz. tisti, ki bi za to mogli poskrbeti, ka bi se uredilo kej bolj na toten področji. Ne vemo poudariti naših lepot, pa tüdi nekšo prepričanje večine, ka je domočo vse zanič, tujo pa je 1A. Odraz tega, ka domočega ne vemo ceniti. Marsikeri tujec bole ceni, to kej momo, kak mi sami. Pa ka o politiki sploh ne gučin, ki še samo vse poslabša...

TUNČEK

Anketa je dobra in sen jo ispuna. :jaaa:

MHA

To je res Dejan, v turizmi bi lehko med nejzanimivejšimi držovami bli, sanse pri nas odgovorni ne vejo/nečejo iti, kak fse pofsodi indi.

mojca321

Ja Dejan, točno tako sliko kažejo trenutni rezultati..

lpm

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.