petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Jernej

ILLUMINATEN je ena bratovscina (Bruderschaft, Orden). Uni majo vec cijle politiki na celem sveti. Keri ve vec ot nji?:zloba:

MHA

ki, ko, ke, kdej, zakej?????

Jernej

Jernej je napisal/a:

ILLUMINATEN je ena bratovscina (Bruderschaft, Orden). Uni majo vec cijle politiki na celem sveti. Keri ve vec ot nji?:zloba:

...se spotite................

ILLUMINATI

ILLUMINATI 13.05.2009 v kini

..eni rečejo ten ka je to drügi del SAKRILEKa-Davinčijeve šifre

Zvončica

Eto Jernej tü nekaj piše od totih ilekov.....1x sen negi štela ali glejala ka so meli takšo moč že znotraj cerkve ka so bili včistark avtonomni v odločitvah, virtstvi itd. pa strah vzbujajoči in velecenjeni med popi....na, ja....da je totih misterioznih združenj kar nekaj .....sveti pa itak virtijo penezi

http://www.pozitivke.net/article.php/Skrivnostna_Skupina_Ljudi_Iluminati

Nela

Sma v soboto blo z Jernejon v kini, pa poglednila toti film Iluminati, kej ze ze vun prisa. Mater blo zelo napeto, malo glozljivo kak so pope bujli, na hipe sem ze Jerneja za noge lovila. :hehe: no v glovnen, film je ne bija slab, neke je resnice v ten, neke ne. Samo se pa ne spotin, ka bi kda pred sploh za tote Iluminati cula.

Taka ce vas zanima, si poglednite film.

Legionar

Keko ven, je to bila tajna združba, keri je šlo na živce grešnost znotraj same RKC; z drügimi besedami, či poven po domoče, jin je šlo na živce, ka popi gučijo eno, delajo pa nekej čist drügega.:vitez: Pa so zato včosik kerega malo na ovi svet spravili. Bi človek kar reka, ka se -vsej meni- to čist nič čüdnega ne vidi...

Jernej

:naprej: www.prostozidarstvo.si

:naprej: www.illuminaten.org

San že čüjo ka eni povežejo iluminate z prostozidarami!
Ka mi je nej jasno ka je cijl tej bratovčine?

Jernej

:naprej: tak trkajo prostozidari!

:naprej: tako pa kličejo na pomoč!

\"nega pomoči za enega sina ene dobe!\"

Prostozidari majo več znakov mimiki in gestiki.
Ka ga drugi prostozidar spozna ka je tudi prostozidar.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.