Jernej
torek, 18. april 2006 ob 20:34ILLUMINATEN je ena bratovscina (Bruderschaft, Orden). Uni majo vec cijle politiki na celem sveti. Keri ve vec ot nji?:zloba:
MHA
torek, 18. april 2006 ob 20:36ki, ko, ke, kdej, zakej?????
Jernej
petek, 15. maj 2009 ob 22:41Jernej je napisal/a:
ILLUMINATEN je ena bratovscina (Bruderschaft, Orden). Uni majo vec cijle politiki na celem sveti. Keri ve vec ot nji?:zloba:
...se spotite................
ILLUMINATI
ILLUMINATI 13.05.2009 v kini
..eni rečejo ten ka je to drügi del SAKRILEKa-Davinčijeve šifre
Zvončica
petek, 15. maj 2009 ob 23:08Eto Jernej tü nekaj piše od totih ilekov.....1x sen negi štela ali glejala ka so meli takšo moč že znotraj cerkve ka so bili včistark avtonomni v odločitvah, virtstvi itd. pa strah vzbujajoči in velecenjeni med popi....na, ja....da je totih misterioznih združenj kar nekaj .....sveti pa itak virtijo penezi
http://www.pozitivke.net/article.php/Skrivnostna_Skupina_Ljudi_Iluminati
Nela
ponedeljek, 25. maj 2009 ob 16:43Sma v soboto blo z Jernejon v kini, pa poglednila toti film Iluminati, kej ze ze vun prisa. Mater blo zelo napeto, malo glozljivo kak so pope bujli, na hipe sem ze Jerneja za noge lovila. :hehe: no v glovnen, film je ne bija slab, neke je resnice v ten, neke ne. Samo se pa ne spotin, ka bi kda pred sploh za tote Iluminati cula.
Taka ce vas zanima, si poglednite film. 
Legionar
torek, 26. maj 2009 ob 08:21Keko ven, je to bila tajna združba, keri je šlo na živce grešnost znotraj same RKC; z drügimi besedami, či poven po domoče, jin je šlo na živce, ka popi gučijo eno, delajo pa nekej čist drügega.:vitez: Pa so zato včosik kerega malo na ovi svet spravili. Bi človek kar reka, ka se -vsej meni- to čist nič čüdnega ne vidi...
Jernej
torek, 8. december 2009 ob 20:29:naprej: www.prostozidarstvo.si
:naprej: www.illuminaten.org
San že čüjo ka eni povežejo iluminate z prostozidarami!
Ka mi je nej jasno ka je cijl tej bratovčine?
Jernej
torek, 8. december 2009 ob 20:57:naprej: tak trkajo prostozidari!
:naprej: tako pa kličejo na pomoč!
\"nega pomoči za enega sina ene dobe!\"
Prostozidari majo več znakov mimiki in gestiki.
Ka ga drugi prostozidar spozna ka je tudi prostozidar.