petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MHA

EK vložil tožbo zoper Slovenijo

Evropska unija, 6. junij 2007 17:26
RTV SLO

Evropska komisija je na sodišču Evropskih skupnosti v Luksemburgu vložila 1. tožbo zoper Slovenijo.

Slovenija namreč še vedno ni prenesla direktiv o varnosti v železniškem prometu in tehnični povezljivosti železniških sistemov v zakonodajo, kar bi morala storiti do 30. 4. 2006.

Potem ko je EK marca letos Slovenijo na to ponovno opozoril, je prometni minister Janez Božič dejal, da je bil del direktiv uveljavljen januarja v zakonu o železniškem prometu, medtem ko naj bi bil preostali del zajet v novem zakonu o železniškem prometu. To je bilo za komisijo očitno premalo.

Kazni za neizpolnjevanje direktiv lahko znašajo več milijonov evrov.

MHA

Ne prva pa ne zodja kazen, in što de pločo? Mi, navodni smrtniki. Jah ka pa te, vepa Slovenci momo peneze.

:zid: :hud:

MHA

Kazen EK-ju se plača iz proračuna
Slovenija ni sprejela potrebnih evropskih direktiv

Slovenija, 7. junij 2007
Ljubljana - RTV SLO

Kazen za neupoštevanje evropskih direktiv bo poravnana iz proračunskega denarja...

Pepek z brega

:mislec: :mislec: :mislec:
Či se kozen plati is proračüna (keri je lost fseh nos), te to po nekši logoki pomeni, ka smo fsi mi tüdi krivi za tote felare, zavolo kerih so nan kozen naložili.:ubog: :ubog:

:zid: :zid: :zid:
Či dobro preštinderamo, je to tüdi resen. Fsi mi smo krivi, ka se v Sloveniji takše riči godijo.
Nafsezodjo smi si sami takše nesposobne hupkače zvolili, ka nan držovo vodijo.:zid: :zid: :zid:
:jok: :jok:

MHA

Keri bog je JJ-ja vola, tisti tüdi nej gre malo na preventivni pregled v Ormoš :zid: :pisk:

kobreti

MHA je napisal/a:

Keri bog je JJ-ja vola, tisti tüdi nej gre malo na preventivni pregled v Ormoš :zid: :pisk:

Takše jemlejo brez napotnice?

Jernej

Nebos verjel bosanci pa hvalijo nasega gospoda JJ
Poznam enega ka stalno mi kaze pa rece JJ je :gor:

Zvončica

Ve ga lehko hvoli....ka je ne jegov, pa neje v Bosni boss:zloba:

MHA

Trije ministri odstopili :aplavz: Za prvega sen nejbol srečen
:naprej: Bručan; cejt mu je že bia
:naprej: Božič; je te le popusta pa odstopa, čiglih je malo krif bija
:naprej: Zupan; pa glih tak

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=150921

Zvončica

Mene pa bi joko razveselilo če bi se to zgodilo z Rupsijon pa Bajukon pa Zveron:zloba: :zloba:

MILAN

Mene je skoron doj vrglo dere sen poslüša kardinala Rodeta
keri je darüva mešo na Brezjah.
Groza in stoh kak je vüdra po politiki kej je kriva za poboje pa keko krivic se je zgodilo po vojni.Sramota ka takšni posvečeni človik vüpa na takšni način razprovlati ven pa se je s pomočjo cerkve zgodilo večine stvari.
Ježuš po že trkajo na vest malih-cerkev pa kak nič kriva.
Zakaj se sploh spüšča v stvari pr kerih bi moga biti tiho kak rit.
Dokaz ka je glovna cerkev s ten pa tüdi dokaz stanje kakšno momo v Sloveniji.

:ubog: :ubog: :ubog:

MHA

Zvončica je napisal/a:

Mene pa bi joko razveselilo če bi se to zgodilo z Rupsijon pa Bajukon pa Zveron:zloba: :zloba:

Toti bi tüdi mogli ja. Če nedo zej, do drügo leto ziher

Pepek z brega

:mislec: :mislec:
Čiglih ne hodin f cerkef, pa me nafsezodjo tüdi ne briga, kej se za jenimi zidi godi, pa bi fseeno reka tak:
\"Škoda ka se ena takša tradicija pa tüdi sveta stvor za marsikerega vernika, kak je romaje v Brezje, čiduže bole spremija v politični miting.\"

Se mi vidi, ka praf trüdijo, ka fsakšo leto bole globoko opodnejo f politiko in nas Slovence tolajo na NAŠE PA VAŠE!

:zid: :zid: :zid: :zid:

MILAN

Mene nejbol žalosti ka more tota posvečena organozacija(v oklepaji)s telko dobro šolanimi lidmi meti tak žalostno posanstvo ka se ne zaveda ka so fsi prišli z najnižjega reda grotali spoštovani(v oklepaji) zej pa nas s svojo močjo trgajo pa rivlejo v naročje tujcof.

Vidin ka šole ne prnese tistega za kej se nuca.

MHA

Ministri pa premijer sedijo na stolih, ki so vredni 3 slovenske pofprečne ploče :hud: Za 25 stolof s(m)o pločali dobrih 55 000€
Delavec s pofprečno pločo bi za tote stole moga delati 6 let.

:zid: :zid:

stoli

mile

ma lopovi.

drnovšek mizo kupil za 27.000 eur
rop nekšne plazma tv kupil za 41.000 eur

ahahaha dal bi janši tisti šibnati stol, ke ga v ribnici skup spletejo.

pa toti stol mogoče je višje klasni,samo tak opet mi ne deluje vreden - 2000 eurov
kaj so pijani, jao opet nekdo peneze v žep rivle z veko lopato

niti masaže za rit nima pa nič
hlajenje in gretje pa te fore, katere recimo imajo takšni stoli

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

MILAN

:pisk: :pisk: :pisk:
na žalost tota kmečka deca
dere pridejo do oblasti si
privoščijo tisto kej si nejč
nebol butasti bedoki nebi.

Sramota ka so to naši politiki.
Brez razuma pa sramu.

Fuj-pa še enkrat fuj.............+

Pepek z brega

Ti don fčistar praf!:aplavz: :aplavz:

Edino kej ne verjen, ka se gre za kmečko deco.

To so po mojen nekši razvajeni mestni kajeri, ki majo že od malega puno rit. :hjooj: :hjooj:

MHA

Dobili smo nekšo novo stranko Krščanska socialna pa še neke. Jihov vzgled je Jezus, pa pred sejo so zmolili :mislec: Pa drügo leto do pre kandiderali na volitfah za parlament.

Zvončica

Če bi bija Jezus jihov zgled se nebi v politiko phali:zloba:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.