nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MILAN

:mislec: fsakša stvor je ua nekej dobra,keko pa zej pršparamo na šoflah pa metlah.Pa sol nan nede delala teko škode v naravi.

MHA

Čüdno ka se nan v leti močne nevihte s točo ne izogiblejo, takak se nas ze sneg izogible. :hudi: :tiho:

MHA

Za v soboto po na snek kože. :hehe: Ter pa de ga po fsigi pol metra palo prinas pa 2 centi :hehe:

Dejan

Momo en mali povzetek vremena zej na stroni -> Vreme

MHA

Dejan :toja: Dobra stvor. :jaaa:

Kože za v soboto dve snežinki prinas. :hahaha:

Dejan

Ja sej či na toto vreme tü desno pogledneš, jih kože 10 Pa nedelo, pondelek, ... tüdi :hihihi:

MHA

Tü desno se tak vsakšo vüro spremeni stanje. Ovi den je sneg ša, pa je kozalo oblačno, ko pa je sunce tuklo te pa je snek kozalo. :hjooj:

Dejan

Ja to venda v Lublani merijo :hihihi:

MHA

Ovi pa tak ne vejo ge je Lotmerk. :hihihi: :hjooj:

MHA

Na meteoalarm.eu napovedovlejo prinas snek za zutra, ka bi ga baje lehko palo čez 20 centi, Madžari so pokrejno, kera je polek naše meje poforbali cilo z rdečo, zavolo snega. :hehe: Na kunci pa de po deš ša, takak vedno do ze :hehe:

Dejan

Meni se zdi, ka s totega snega nič nede, da vüni leje :nevihta:

prlek1825

hehe. tota je dobra dejan vun pogledni pa boš orink presenečeni tak kak sem jaz bijo malo pret

MHA

Eh toti snek je nikši ne, preveče je moker. Pa čist malo ga je palo.

Dejan

No ja, to je zej sam poc :hjooj:

MILAN

:mislec: je pa lepo delo za metati na bregi ga je okoli deset centimetrof

prlek1825

jaz sem se ga tudi že gnes nameto prinas pa ga je okoli 6, 7 centimetrov,,,tak za dobro jutro paše malo ke se razgibleš....hehe....ke se pa tiče ke več prav ne gre pa smo tak vajeni ke ga dobimo skoz samo za vzorec...hehe

Dejan

Malo Lotmerka

MILAN

beli snežni Lotmerk :ploskac:

MHA

Ve sen reka, ka de san por centi ga palo. :hehe:

MILAN

:hihihi: keko je teko je samo ka je

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.