četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Novi smeški - Forum

Dejan

Tak, jaz sen nan doda nove smeške, ka mo lehko zej, gi se volitve bližajo tüdi na forumi izražali čustva še bol kak do zej
Gda mo se na primer kej o občini pogovorjali :dol: :jok: :spim: :ubog: :khmm: :mislec: :vprasaj: :zid:
Pa dere bomo po volitvah bolj veseli :gor: :aplavz: :priklon: :ljubezen: :ideja: :klicaj: :naprej: :jezik: al pa tüdi ne :zloba: :jok:
No zej je cela leva stron puna, mon pa še jih puno, samo jih več ne gre dodati, vači de že preveka gužva :klicaj:

Zej pa gren spot! :spim:

MILAN

Čestitan Dejan,smeški so provi, kak bi gleja v naš občinski svet, eni gor drugi dol. Zej je važno ka jih sprovimo do lidi. :aplavz: :priklon: :zid: opozicija je ne zadovolna.
\"Milan\"

MILAN

jA RESEN SO TA PROVI.!!!!
:ubog: :spim: JA TO PA JE SLIKA
OBČINSKEGA SVETA:LOTMERK

Zvončica

Fčasik sen opazila ka jih nekaj preveč miga na levi stroni...super zadeva...Dejan ka pa te mi nebi ti malo ugled na meritvah zdigna...ali pa smo ženske drgačik ocenjene???No, ve je ne tak važno:ubog: :ubog: :jok:

Dejan

No vrede ka se van smeški dopodnejo
Ja Zvončica, ugled si pa vi med seboj povečüvlete ali pa zmanšüvlete. Tak ka moreš paziti kej po forumi pišeš ka neš ugleda mela v minus
No, bon ti jaz zej da en + :gor:

Pepek z brega

Te pa še ji jas enega don, ka nede žalostna.:gor: :aplavz:

MHA

Hehe, te pa še boš od mene dobila, enega gnes, enega zutra!

Zvončica

Hvala van lepa kak ste velikodušni:aplavz: :ljubezen: :poljub:

Jernej

:jezik: hej coool! :aplavz: :vuuhuu: :vuuhuu:

Dejan

Zej so tüdi pri pogovori v živo dodoni fsi smeški, keri so na forumi! :gor:

Dejan

Fsi toti smeški pa še več, so zej dodoni tüdi pri galeriji, ka si jih lehko izberete kak podobo na forumi. Moj profil -> Menu -> Posodobi sliko na forumu, pa zbereš faco.

Pa še na forum pa v pogovor sen jih eno por da novih: :angel: :rozica: :hjooj: :tiho: :zeham:

Dugcejt mi je blo :zeham:

MHA

:aplavz:

Pa še ovega dej z kijon, ke si ga pred meja, či de slučejno keri za zbiti.

Dejan

Nekej je po novih:

:butl: :jokec: :alooo: :toja: :veselko: :zalosten: :hihihi: :jaaa: :neee: :papa:

Pa toti so posodobleni:

:P :slabo: :zardel:

MILAN

:veselko:
dobri so
dejan Vüra je fertik

:alooo: :alooo: :alooo:

Nela

Hej novi smeski :alooo: :alooo: suuuuuuuuperrrrrrr :toja: :toja: :toja: :toja: kak so cool :jaaa:

stenko

Zelo lepe smeške in simbole za facebook statuse dobite na <u>klik</u>

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.