Farmtech Veržej konec tedna pričenja z novo sezono

Prvi nasprotnik članov bo lanski prvoligaš Kalcer Radomlje, kadeti in mladinci pa bodo svoj prvi zgodovinski nastop v 1. SKL/SML pričeli proti lanskemu mladinskemu in skupnemu zmagovalcu NK Domžalam

Prlekija-on.net, sreda, 5. avgust 2015 ob 21:00
Farmtech Veržej

Farmtech Veržej

V soboto in nedeljo se za člane ter mladince in kadete NK Farmtech Veržeja začne tekmovanje v novi sezoni. Pri članski ekipi je prišlo do nekaterih sprememb, saj so jo po končanem spomladanskem delu sezone zapustili Erik Gliha, Filip Gomboc, Amar Jamakovič in Andrej Lotrič. Pripravam so se pridružili Blaž Dobaj (prej Aluminij in Zavrč) ter še lanski mladinci Matej Vok, Tadej Čuk, Žan Kocuvan in Miha Kušnik.

Zaradi poškodb iz pomladanskega dela na travnati površini še nekaj časa ne bo videti Matjaža Keka in Nejca Domjana. Trener Zlatko Gabor je v pripravljalnem tekmah enakovredno porazdelil minutažo in so tako možnost za dokazovanje dobili vsi igralci. Rezultati pripravljalnih tekem: Maribor B 0:2, Celje 2:3 in 0:5,  ZTE 0:1, Beltinci 5:3, Tišina 5:1, Odranci 4:2, Mura 4:2.

Sobotni nasprotnik je lanski prvoligaš Kalcer Radomlje. V sezoni 2013/14 so Veržejci proti radomeljčanom izgubili vse tri tekme (0:5, 3:4 ter 1:8).

Kadeti in mladinci bodo svoj prvi zgodovinski nastop v 1. SKL/SML pričeli z nedeljsko domačo tekmo proti lanskemu mladinskemu in skupnemu zmagovalcu v 1. SKL/SML NK Domžalam.


Več v Šport