Veržej z novo zmago v gosteh na tretje mesto

Zarica Kranj - Farmtech Veržej 0:1 (0:1)

Prlekija-on.net, nedelja, 1. november 2015 ob 09:39
Damijan Kaučič je dosegel edini gol na tekmi

Damijan Kaučič je dosegel edini gol na tekmi

Farmtech Veržej je na drugem zaporednem gostovanju še drugič zmagal in potrdil, da je letos najboljša ekipa v gosteh, saj so dosegli 14 od svojih 20 točk na gostovanjih. Tokrat so v 13. krogu 2. SNL, v soboto, 30. oktobra, premagali Zarico Kranj in se tako maščevali za avgustovski poraz, ko so drugič zapored izgubili doma z enakim rezultatom.

Edini gol na tekmi je padel proti koncu prvega polčasa, ko je zadel Damijan Kaučič. Veržej se je tako z odličnimi igrami v zadnjih krogih iz dna lestvice povzpel na tretje mesto. Sebastjan Petek s sedmimi zadetki ostaja vodilni strelec lige. V soboto bodo doma gostili ekipo Roltek Dob.

Zarica Kranj - Farmtech Veržej 0:1 (0:1)
50; Kaučič 41.

Zarica Kranj: Mulalić, Frelih, Babić, Božičić (54./Šujica), Blejdea Andrei (76./Robnik), Marinković, Križaj, Pirc, Djukić, Kotnik, Ajdovec (72./Preradović)

Farmtech Veržej: Andrejč, Polajžer, Srnec, Lukač, Čuk, Kouter, Trstenjak, Petek (54./Ropoša), Kaučič (62./Mauko), Vaš, Vinkovič D. (82./Kušnik)

Ostale tekme:
Ankaran - Drava Ptuj 2:2 (2:1)
TKK Tolmin - Triglav Kranj 2:2 (1:2)
Aluminij - Kalcer Radomlje 0:4 (0:1)
Roltek Dob - Šenčur 1:2 (1:0)

Mladinci in kadeti s polovičnim uspehom
Z gostovanja na Primorskem se kadetska in mladinska ekipa vračata z osvojenimi tremi točkami. Kadeti so bili boljši in zmagali s strelom Daniela Grebenarja z razdalje v 17. minuti. Zamudili so še nekaj lepih priložnosti za izdatnejšo zmago. Mladinci so najprej zastreljali najstrožjo kazen (13. min.), zatem pa po številnih nerealiziranih priložnostih le dvakrat zadeli (Matej Virag v 35. min. in Matej Kapun v 50. min.). Nato pa so v zadnjih dvajsetih minutah nerazumljivo popustili in dovolili domačinom, da so dosegli prvo zmago v ligi.

Kadeti:
Bilje - Farmtech Veržej 0:1 (0:1)

Mladinci:
Bilje - Farmtech Veržej 3:2 (0:1)

Starejši dečki v polfinalu NIKE CUPa
Na enem od štirih četrtfinalnih turnirjev, ki se je odvijal v Celju, so Veržejci zabeležili zmagi proti NK Celju z 1:0 (Marcel Horvat) in NK Šampionu z 1:0 (Miha Horvat) ter igrali neodločeno proti NŠ Maribor. Na polfinalna turnija so se iz vzhoda uvrstili še NŠ Maribor, NK Aluminij ter NK Aha Emmi Bistrica. V zahodnem delu so bili uspešni NŠ Bravo, NK Gorica, NK Domžale ter NK Koper.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport