Pomurje žura 2009

Pomurje žura 2009

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. junij 2009 ob 15:02

Prleški študentski klub, Klub prekmurskih študentov in Klub študentov Lendava tudi letos organizirajo prireditev Pomurje žura, ki bo 20. junija v Razkrižju na igrišču nasproti Ivanovega izvira. Na prireditvi se zberejo študenti in dijaki iz Prekmurja in Prlekije ter tudi veliko število študentov iz sosednje Hrvaške in Madžarske, saj Pomurje žura slovi kot ena najboljših študentskih zabav v severovzhodnem delu Slovenije, na kateri se je lansko leto zbralo okrog 2000 obiskovalcev.

Prireditveni prostor sestavljata dve prizorišči, ki sta med seboj povezani, na obeh prizoriščih pa poteka program, ki se deli na popoldanski in večerni del. V popoldanskem delu, ki se bo pričel ob 12. uri, bo potekal turnir v malem nogometu, tekaški kros ter spust po reki Muri. V večernem delu pa bo potekal pester glasbeni program ob zvokih rokerjev Isti band, sledili jim bodo rokerji iz zasedbe Rok'n'Band, za vrhunec večera pa bo poskrbel gost večera Petar Grašo.

Cena vstopnice za člane študentskih klubov, ki prireditev organizirajo, znaša 3 evre, za nečlane pa 5 evrov. Na dan prireditve bo za vse obiskovalce enotna cena 6 evrov.

Predprodajna mesta

Ljutomer: Pomaranča bar
Gornja Radgona: Downstairs caffe
Murska Sobota: Pomurski študentski servis
Lendava: Klub študentov Lendava
Maribor: Ingrid (051 385 252)
Ljubljana: Nastja (031 554 364)



Več v Družabno