Sosedski derbi tokrat pripadel Središču

Središče - Ormož Carrera Optyl 2:1 (2:1)

Prlekija-on.net, torek, 10. november 2015 ob 09:57
Središče - Ormož Carrera Optyl

Središče - Ormož Carrera Optyl

V sobtoto, 7. novembra, sta se v Športnem parku Trate v Središču ob Dravi, v 11. krogu Superlige MNZ Ptuj, v sosedskem derbiju pomerila Središče in Ormož Carrera Optyl. V prvi letošnji medsebojni tekmi so septembra slavili Ormožani, tokrat so bili boljši Središčani. Zmagali so z 2:1.

Središče je že po osmih minutah povedlo z 2:0 po avtogolu Podplatnika in golu Novaka, Ormož pa je rezultat preko Tomašića znižal v 42. minuti. To je bil tudi končni rezultat, saj do konca gledalci več niso videli zadetkov.

Ormožani, ki so se v lanski sezoni celo borili za naslov prvaka, v tej sezoni niso zmagali že več kot mesec dni in so z novim porazom padli na predzadnje mesto lestvice. Nasprotno je v Središču, kjer so v zadnjih petih tekmah štirikrat zmagali in enkrat igrali neodločeno ter so trenutno na četrtem mestu lestvice.

Središče - Ormož Carrera Optyl 2:1 (2:1)
130; Podplatnik 5. (ag.), Novak 8.; Tomašić 42.

Središče: Kuhar B., Sakelšek M., Perišić D., Borko, Zadravec (89./Rotar), Lesjak, Perišić L. (78./Klanjčar), Govedič (85./Kuhar N.), Novak (89./Sakelšek O.), Habjanič, Ivanuša (46./Cimerman)

Ormož Carrera Optyl: Špešič, Hriberšek, Perger (85./Mesarec), Podplatnik, Leben (58./Vočanec), Žinko (46./Plavec), Tomašić, Rajh (89./Jaušovec D.), Jaušovec P. (68./Kolarič), Lah, Zidarič

Ostale tekme:
Hajdina - Tržec 3:1 (0:1)
Cirkulane - Aha Emmi Bistrica 1:0 (0:0)
Gerečja vas - Stojnci 0:0
Bukovci - Apače 1:5 (0:1)


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport