KPŠ razkriva glasbeni program Prekmurske gibanice

Tudi letos bodo na oder stopile tri glasbene zasedbe, in sicer Soundcheck, Dejga Dejga in Kingston

Prlekija-on.net, sreda, 18. november 2015 ob 09:43
Prekmurska gibanica

Prekmurska gibanica

Uvod v veseli december bo letos v štajerski prestolnici spet pester, saj v mesto prihaja že 19. Prekmurska gibanica. Ta se bo odvila v torek, 1. decembra, v Mariboru na Štuku. Tudi letos bodo na oder stopile tri glasbene zasedbe, in sicer Soundcheck, Dejga Dejga in Kingston.

Največja in najboljša zabava prekmurskih študentov v Mariboru, ki vsako leto pritegne več kot 1200 mladih, se bo letos odvila v torek, 1. decembra, v Mariboru na Štuku, s pričetkom ob 23. uri. Obiskovalci se bodo najprej zabavali ob rock ritmih z mlado prekmursko glasbeno zasedbo Soundcheck, nato pa bo sledila posebnost večera – skupina Dejga Dejga. Za vrhunec večera in nepozabno zabavo bo poskrbela širom Slovenije poznana skupina Kingston. V preddverju bo obiskovalce ogrel mladi DJ Majcy.

Vstopnice bodo na voljo od ponedeljka, 23. novembra. Cena študentske vstopnice bo znašala 3 EUR, neštudentske pa 5 EUR. Na dan dogodka bosta veljali ceni 4 EUR za študente in 6 EUR za neštudente. Vstopnice bo mogoče kupiti v pisarni Kluba prekmurskih študentov v Rakičanu, na Pomurskem študentskem servisu v Murski Soboti, na Štuku v Mariboru in pri osebnih prodajalcih, tako v Mariboru kot Ljubljani. Po predhodnem dogovoru z osebnimi prodajalci bo vstopnice mogoče kupiti tudi na Unibusu.

Za vse zabave željne bo na voljo tudi avtobusni prevoz, tako iz Murske Sobote kot iz Ljubljane, in nazaj. Sedež si bo mogoče rezervirati z nakupom bona, ki bo na voljo na vseh prodajnih mestih. Cena prevoza bo na relaciji Murska Sobota-Maribor-Murska Sobota znašala 5 EUR, na relaciji Ljubljana-Maribor-Ljubljana pa 8 EUR. Avtobus bo izpred avtobusne postaje v Murski Soboti krenil ob 19.00, iz avtobusne postaje v Ljubljani pa ob 18.00. Odhod izpred Štuka bo ob 04.00.


Več v Družabno