12-letna Sara deluje kot prostovoljka pri Anini zvezdici Pomurja

Sara Zamuda iz Stare Nove vasi pomaga pri Anini zvezdici Pomurja, ki zbira pomoč za socialno ogrožene družine in posameznike v Pomurju

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. december 2015 ob 17:57
Zvezdica Sara

Zvezdica Sara

12-letna Sara Zamuda iz Stare Nove vasi obiskuje 7. razred osnovne šole Križevci. Letos poleg šole deluje tudi kot prostovoljka pri Anini zvezdici Pomurja, ki zbira pomoč za socialno ogrožene družine in posameznike v Pomurju, katere koordinatorka je Amadea Gomboc.

"Moja želja je bila, da tudi Prleki zberemo čimveč hrane in z njo polepšamo božične praznike pomurskih družin. Na tem mestu bi se rada zahvalila OŠ Križevci, OŠ Veržej, OŠ Mala Nedelja, Občini Ljutomer, podjetju Radenska, Gimnaziji Frana Miklošiča Ljutomer, Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci ter mojemu domačemu gasilskemu društvu PGD Stara Nova vas.
Posebna zahvala gre direktorju družbe Radenska Marianu Šefčoviču, ki se je odločil da bodo darovali toliko pijače, koliko kilogramov hrane bodo zbrali zaposleni v Radenski in domačini Radencev.
Vsem še enkrat iskrena hvala!" nam je ob tem zapisala Sara ter dodala citat Mihaila Pupina: "Nobena stvar ne naredi človeka srečnejšega, kot njegovo lastno prepričanje, da je naredil največ kar je mogel. Hvala ker ste..."


Več v Kultura in izobraževanje