V Ključarovcih in na Moti delovni nesreči

Enemu je stisnilo dlan leve roke, drugi se je z motorno žago porezal po levi nogi

Prlekija-on.net, sreda, 30. december 2015 ob 09:23
Poškodovanca sta iskala zdravniško pomoč

Poškodovanca sta iskala zdravniško pomoč

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, ki so se vse končale le z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, poskus samomora, dve nesreči pri delu, štiri kršitve javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

Med drugim je v Murski Soboti bila obravnavana ženska, ki je skozi okno na ulico metala različne predmete. Prav tako je grozila tudi s samomorom s skokom skozi okno. Policisti so na podlagi groženj in predvidevanj, da bi ženska lahko skočila skozi okno, vdrli v stanovanje in ji namero preprečili. Ženski je bila nato nudena ustrezna zdravniška pomoč.

Iz Zdravstvenega doma Ljutomer so bili obveščeni, da se je včeraj dopoldan v Ključarovcih pri Ljutomeru poškodoval delavec, kateremu je stisnilo dlan leve roke. Gre za hudo telesno poškodbo. V gozdu izven naselja Mota se je med podiranjem drevesa akacije poškodoval moški. Med žaganjem z motorno žago se je z njo porezal po levi nogi. Bil je odpeljan v soboško bolnišnico, kjer so mu rano oskrbeli.


Več v Črna kronika