V neznano odšel Milan Dokl iz Maribora

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200

Prlekija-on.net, sobota, 9. januar 2016 ob 08:07
Milan Dokl

Milan Dokl

V petek, 8. januarja, v popoldanskem času, je v neznano odšel Milan Dokl, rojen 17. 9. 1945, stanuje Župančičeva ulica 6, Maribor.

OPIS POGREŠANEGA :
Milan Dokl je visok okoli 185 cm, močnejše postave, kratkih osivelih in v desno počesanih las, ovalnega obraza, rjavih oči, svetle polti. Na vratu na levi strani ima večjo lepotično piko. Od doma je odšel oblečen v črno zimsko jakno znamke Kappa, na kateri se na notranji strani ovratnika vidi rumena barva. Nosi rjave žametne ali modre jeans hlače, pod jakno ima oblečeno karirasto srajco, obut v športne copate belo modre barve znamke Lotto. Odpeljal se je z osebnim vozilom znamke Fiat Punto 55S, kovinske svetlo zelene barve, reg. št. MB 67-79A.

Vse,  ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Pogrešani se je medtem že vrnil domov.


Več v Črna kronika