Smrtna žrtev na avtocesti, policija prosi za pomoč

Med priključkoma Maribor-vzhod in Maribor-center, v smeri Ljubljane, se je pripetila prometna nesreča, v kateri je udeleženo eno osebno vozilo

Prlekija-on.net, petek, 22. januar 2016 ob 23:14
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V petek, 22. januarja, malo pred 21. uro, so bili na telefonsko številko 113 obveščeni, da se je na avtocesti A1 Šentilj - Ljubljana, med priključkoma Maribor-vzhod in Maribor-center, v smeri Ljubljane, pripetila prometna nesreča, v kateri je udeleženo eno osebno vozilo. Na kraj so takoj napotili policiste, reševalce in gasilce. Po do sedaj znanih dejstvih je ena oseba v prometni nesreča umrla, še eno osebo pa so reševalci odpeljali v UKC Maribor.

Policisti Postaje prometne policije Maribor opravljalo ogled kraja prometne nesreče. Ogleda se bo udeležila tudi dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Mariboru in mariborski dežurni državni tožilec. V prometni nesreči je umrl 28-letnik.

Zaradi prometne nesreče je bila avtocesta A1 med priključkoma Maribor-vzhod in Maribor-center, v smeri Ljubljane popolnoma zaprta, promet pa je bil preusmerjen na hitro cesto H2.

Policija prosi za pomoč
V prometni nesreči je bilo udeleženo osebno vozilo Ford Galaxy srebrne barve, ki se je prevrnilo na streho. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, policija naproša vse morebitne očividce, da se zglasijo na Postaji Prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117 ali pokličejo na tel. številko 02 450 20 30 ali 113.


Več v Črna kronika