Otroci iz vrtca Ljutomer obiskali podjetje Avto Rajh

Otroci so ta dan nekaj novega doživeli, videli ter se veliko novega naučili

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. januar 2016 ob 10:30
Obisk podjetja Avto Rajh

Obisk podjetja Avto Rajh

Otroci iz skupine »graščaki« smo v petek 22.1.2016 obiskali podjetje Avto Rajh d.o.o., kjer so nas z veseljem sprejeli. Trenutno se pogovarjamo o vozilih, saj smo v projektu Pasovček in so se nam porajala različna vprašanja, na katera so nam razložili in pokazali v trgovini Rajh.

Ogledali smo si trgovino z avtomobilsko opremo, avtopralnico, kleparstvo in salon vozil Ford. Sprejel nas je poslovodja Damjan Rajh in nas vodil po njihovem podjetju. Razkazal nam je opremo vozil, kjer smo se preizkušali kot vozniki, pogledali motorje vozila, saj so se naši fantje za to zelo zanimali. Porajalo se je vprašanje o popravljanju in menjavanju gum zato so nam pokazali kako to počnejo pri njih. Ob vseh teh novih informacijah smo se še pred odhodom pri njih posladkali in okrepčali ter se tega zelo razveselili.

Otroci so ta dan nekaj novega doživeli, videli ter se veliko novega naučili. Hvala celotni ekipi avtohiše Rajh prav tako za vse majhne pozornosti, ki smo jih prejeli za domov. Hvala, da so si vzeli čas in nam popestrili dan. V vrtcu so otroci vsa doživetja in pripovedi prenesli na papir, kjer so nastale zelo zanimive risbe vozil Ford.

Vzgojiteljica Antonija Podnar


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31
Slovo mini maturantov iz vrtca

Slovo mini maturantov iz vrtca

torek, 11. junij 2024 ob 10:54