Zahajajoče sonce nebo obarvalo rdeče

Lahko smo videli lepo barvno nebo in oblake, ki jih je obarvalo zahajajoče sonce

Prlekija-on.net, sreda, 27. januar 2016 ob 17:431

Rdeče nebo

V teh dneh nas je zajelo toplejše vreme s soncem, temperature pa so se povzpele tudi do 15 stopinj C. Proti večeru pa smo lahko videli tudi lepo barvno nebo in oblake, ki jih je rdeče obarvalo zahajajoče sonce.

Tudi v naslednjih dneh bo sonce ter temperature nad 10 stopinj C, za konec tedna pa je napovedana oblačnost in padavine.

Spodaj je nekaj fotografij n video barvitega sončnega zahoda v Ljutomeru.

olinad sreda, 27. januar 2016 ob 22:21

Chemtrailsi nas uničujejo!
Vrtcem in šolam svetovali omejitev fizičnih aktivnosti na prostem - RTV Slo. Sicer nočejo povedati zakaj ta omejitev, ampak, ko pogledate v nebo vam je, vsaj nekaterim povsem jasno. Zločinci nas že drugi dan škropijo z neba,naši pohlevni ARSOvci pa nakladajo o preseganju delcev PM10 v zraku./Kaj ni PM huda nedovoljena kletvica?/ Barabe lažnive, chemtrailsi nas uničujejo, še posebej zadnja leta, ko so vanje vstavili celo viruse, da bi ja čim več ljudi zbolelo. Drži, da se morate izogibati gibanja na prostem, kar je skregano z naravo, saj se ne spomnim, kdaj bi nazadnje narava v zraku opravila veliko potrebo.Zaradi peščice zločincev, od pogoltnih lastnikov letalskih podjetij do farmacevtov, boste imeli vsak teden več težav, nihče pa ne zahteva kazenske odgovornosti oseb, ki so dovolile in še dovolijo ta genocid. Pahor, in vsi predhodniki, kot Vrhovni poveljniki slovenske vojske, Kacin, kot sluzasti služabnik v NATU in vsi poslanci vseh generacij, ki hinavsko hodijo v Parlament le po plačo. Črte na nebu so namenjene našemu iztrebljenju, smilijo se mi le ljudje, ki verjamejo uradnim lažem. Zadnji, ki sem ga ujel pred zaključkom objave je letalo Blue Air, na poti od Torina do Bukarešte. Takih je včeraj in danes na desetine! če so Švedi tožili lastno vlado zaradi teh izpustov, zakaj tega ne naredimo tudi mi? Na stalnem bivališču na Žalah tega ne boste več mogli!

Vir zapisa: https://www.facebook.com/Civilna-Iniciativa-Modro-Nebo-559443304075997/

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Narava