Strah, groza in kriki, ter boj za preživetje v Gornji Radgoni

Projekt House of Horrors - česar podobnega pri nas še ni. Vašo nočno moro, ki ste jo videli samo v najstrašnejših filmih, boste lahko to poletje doživeli v živo.

Prlekija-on.net, nedelja, 6. marec 2016 ob 15:35
House of Horrors

House of Horrors

Verjetno se je že vsakemu izmed nas zgodilo, da so nas preganjale pošasti ali različni liki iz grozljivk. Ob tem smo bili nemočni ali jim nismo mogli pobegniti, ter smo bili srečni in si oddahnili, ko smo se prebudili in so bile le sanje. Če si upate predstavljati, da bi se vam nekaj takega dogajalo v realnosti obvezno preberite ta članek.

Snovalci projekta House of Horrors želijo vaše najbolj hude in grozne sanje, ter nočne more prenesti in jih uresničiti v realnosti. Prav ste prebrali, za vas pripravljajo najbolj grozljivo in najbolj strašno izkušnjo, ki ste jo kadarkoli do sedaj doživeli v življenju. House of Horrors je navdušila in prestrašila veliko občinstva širom sveta. Sedaj prihaja tudi k vam, da vam ponudi edinstveno izkušnjo, ki je nikoli ne boste pozabili.

Pogovarjali smo se z Alexom, idejnim vodjem projekta House of Horrors, ki bo nagnal strah v vaše kosti. Alex nam je povedal, da so tovrstne vsebine zelo pogoste v tujini in po svetu. Pri nas česar podobnega še ni. Zato so se odločili, da bodo tovrstno izkušnjo in grozljivo doživetje ponudili svojim obiskovalcem. House of Horrors nastaja v Gornji Radgoni in priprave na otvoritev so že v polnem teku. Obiskovalce pričakujejo tako iz Pomurja, kakor tudi iz preostalih delov Slovenije, ter glede na geografsko lego njihove hiše tudi iz ostalih držav.

Z namenom, da vam bodo pripravili zares enkratno in nepozabno izkušnjo, ki bo v vas zares pustila svoj pečat strahu in groze, so obiskali tudi podobne hiše v tujini. House of Horrors bo sestavljena iz večih prostorov, v katerih boste srečali vse najbolj znane like iz grozljivk. S slednjimi se boste soočili iz oči v oči in jih spoznali v vsej svoji »veličini« in grozi. Zelo veliko pozornosti namenjajo kvalitetni izvedbi zares grozljive izkušnje, ki bo čim bolj pristna, ter se bo odvijala na osebnem nivoju. Zagotavljajo, da bodo lahko obiskovalci občutili strah in grozo na svoji koži. Obiskovalcem želijo ponuditi nekaj novega, novo izkušnjo, ter spodbuditi druženje »na malo« drugačen način.

Za vas pripravljajo dogodek in predstavo v živo, kjer boste na lastni koži občutili najgloblje občutke strahu, groze, obupa in nasilja. To bo hiša v kateri se boste borili za preživetje. Bo dogodivščina, ki je še niste doživeli. Vašo nočno moro, ki ste jo videli samo v najstrašnejših filmih, boste lahko to poletje doživeli v živo.

Zagotavljajo vam zares grozljivo in nepozabno, hkrati pa popolnoma varno izkušnjo. House of Horrors bo za vas odprla vrata 29. aprila 2016 v Gornji Radgoni. O točni lokaciji vas bomo obvestili v prihodnje. Hiša bo odprta vsak petek, soboto in nedeljo, vse do 2.10.2016. Vstopnice bodo v predprodaji od 20. marca do 10. aprila po znižani ceni 25,50 eur, kasneje bodo karte po redni ceni 30,00 eur. Karte lahko naročite preko elektronskega naslova house.horrors@gmail.com. Karte bo mogoče naročiti preko spleta in jih boste prejeli na dom.

Iščejo pa tudi dva resna in zanesljiva sodelavca oz. pomočnika v hiši in sicer enega pridnega fanta in eno prijetno punco.


Več v Zanimivosti