Ljutomer v polfinalu pokala proti Beltincem

Ljutomeru je žreb, vsaj na papirju, namenil najtežjega nasprotnika, vodilno ekipo 3. SNL - vzhod, a je ravno Ljutomer v letošnji sezoni edini, ki je v ligi premagal Beltince

Prlekija-on.net, petek, 11. marec 2016 ob 08:45
Slavje Ljutomera ob novembrski zmagi nad Beltinci

Slavje Ljutomera ob novembrski zmagi nad Beltinci

V četrtek je v prostorih MNZ Murska Sobota bil opravljen žreb parov 4. kroga Pokala MNZ/NZS za člane in mladince. Žreb je ćlanski ekipi Avto Rajh Ljutomer namenil ND Lušt Beltinci, tekma pa bo 13. aprila ob 16.30 v Ljutomeru. Beltinci so v nedeljo iz pokala izločili Veržej.

Ljutomeru je tako žreb, vsaj na papirju, namenil najtežjega nasprotnika, vodilno ekipo 3. SNL - vzhod, a ob tem ne gre pozabiti, da je ravno Ljutomer tisti, ki je v letošnji sezoni edini, ki je v ligi premagal Beltince. Lani novembra so zmagali z 2:0.

Žreb je bil opravljen tudi za mladince, kjer se bodo Ljutomerčani, 6. aprila, ob 16.30 v Ljutomeru pomerili z ekipo ŠNK Radgona, mladincem Veržeja pa je žreb namenil ekipo NŠ Mure.

Pari mladinci, 6.4.2016 ob 16.30:
NŠ Mura : NK Farmtech Veržej
NK Avto Rajh Ljutomer : ŠNK Radgona

Pari člani, 13.4.2016 ob 16.30:
GMT Bogojina : Mura veterani
NK Avto Rajh Ljutomer : ND Lušt Beltinci


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport