Veržej iz Ankarana z zmago

Ankaran - Farmtech Veržej 1:2 (0:1)

Prlekija-on.net, sobota, 12. marec 2016 ob 17:16
Tjaž Polajžer je Veržej povedel v vodstvo

Tjaž Polajžer je Veržej povedel v vodstvo

V soboto, 12. marca, je članska ekipa Farmtech Veržej s 17. krogom nadaljevala boj v spomladanskem delu 2. SNL, nasprotnik je bil Ankaran. Jesensko srečanje v Veržeju se je končalo z zmago domačih s 3:0, ko je Veržej dosegel sploh prvo domačo zmago v tej sezoni. Tudi tokrat je v gosteh slavil Veržej.

Srečanje v vetrovnem Ankaranu so pri Veržeju začeli Andrejč, Lukač, Polajžer, Živko, Lešnik, Petek, Kouter, Trstenjak, Ropoša, Vaš in Mauko, v drugem polčasu pa so priložnost dobili še Ilić, Šauperl in Kaučič.

V prvem polčasu so si oboji priigrali nekaj priložnosti za zadetek, a je izid vse do zadnjih minut polčasa ostal nespremenjen, v 43. minuti pa je Veržej v vodstvo popeljal Tjaž Polajžer.

V 80. minuti je drugi rumeni karton dobil Jernej Trstenjak, ki je moral zapustiti zelenico. Domači so vse moči usmerili v napad, kar se jim je obrestovalo, saj so v 90. minuti izenačili, ko je zadel Arlind Elshani, a je nato v 93. minuti Arpad Vaš dosegel zadetek za zmago. Veržej je tako uspešno pričel spomladanski del in ostaja na tretjem mestu lestvice, približal pa se je tudi vodilnima ekipama Drave in Radomljam, ki sta se razšli z neodločenim rezultatom.

Ankaran - Farmtech Veržej 1:2 (0:1)
110; Elshani 90.; Polajžer 43., Vaš 93.

Ostale tekme:
Kalcer Radomlje - Drava Ptuj 0:0
TKK Tolmin - Zarica Kranj 2:0 (1:0)
Triglav Kranj - Šenčur -:-
Aluminij - Roltek Dob -:-


Več v Šport