Ob materinskem dnevu so mame povabili na koline

V vrtcu Mala Nedelja so pripravili prireditev za matere ob njihovem prazniku

Branko Košti, četrtek, 24. marec 2016 ob 13:30

Materinski dan v vrtcu Mala Nedelja

Pred nami je Materinski dan, praznik, ko se vsaj enkrat v letu zahvalimo materam za trud, skrb, delo in ljubezen, ki jih vse življenje namenjajo otrokom in družini. Res, da je en dan premalo, saj si zahvalo in pozornost za svoje neizmerno razdajanje zaslužijo vsak dan, pa vendar se vsako leto znova razveselijo povabila svojih najmlajših, ko jih povabijo na prireditev, namenjeno prav njim.

V Vrtcu Mala Nedelja se vsako leto posebej potrudijo, da je prireditev za matere vesela, prisrčna in za vsako mamo nepozabna. Vedno pripravijo kakšno presenečenje in tudi letos je bilo tako. Za njihov praznik so matere in tudi očke, povabili kar na prave prleške koline, na katerih je bilo poleg same "mesarije", kot ta, nekoč družinski praznik imenujejo tukaj, obilo petja, plesa, glasbe. In, kot se za dobre gostitelje spodobi, so svoje goste ob koncu še obdarili in pogostili.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši