Otroci iz vrtca Ljutomer obiskali supermarket Mercator Ljutomer

Vrtec sodeluje tudi v njihovem projektu »Radi delamo dobro«

Prlekija-on.net, petek, 1. april 2016 ob 15:15
Otroci obiskali supermarket Mercator Ljutomer

Otroci obiskali supermarket Mercator Ljutomer

Danes, 1.4.2016 si je skupina Graščakov (5-6 let) iz vrtca Ljutomer ogledala trgovino Mercator. Pospremila pa nas je tudi naša nova ravnateljica Ksenija Žuman. Seznanili smo se s poklicem prodajalec, si ogledali živila na policah in na posameznih oddelkih. Pred trgovino smo svoja doživetja tudi narisali na pločniku. Naše risbice pa bodo krasile vhod v prodajalno. Večkrat v mesecu aprilu si bomo v dopoldanskem času trgovino ogledali, prinašali risbe, si kaj kupili in izvedli pri vhodu nastop ob pesmicah, plesih ter s tem popestrili dogajanje v trgovini.

Vse to bomo izvajali zato, ker vrtec sodeluje v njihovem projektu »Radi delamo dobro«. Donacijo, ki jo poklanjajo v vrednosti 1000€ bodo izročili eni izmed trem predlaganim ustanovam. Ta, ki zbere največ glasov od kupcev prodajalne, dobi nagrado. Mi se potegujemo za nov peskovnik s kvalitetno mivko, ki nam bo omogočil pozitivne pogoje za razvoj otrok pri igri. Za naš vrtec lahko sodelujete tako, da ob vsakem nakupu v trgovini Mercator na blagajni prejmete žeton in ga vržete v našo glasovalno škatlo. Vsak nakup šteje en glas. Glasovanje poteka od 1. aprila in do 30. aprila 2016 v Mercatorju Ljutomer.

Pomagajte nam do novega kvalitetnega peskovnika in glasujte za nas!

Vzgojiteljici Antonija Podnar in Romana Pintarič


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31
Slovo mini maturantov iz vrtca

Slovo mini maturantov iz vrtca

torek, 11. junij 2024 ob 10:54