V Ljutomeru kmalu trgovski center Jager

V teh dneh se je iztekel tudi razpis za vodjo centra, prodajalca delikatese in mesa ter prodajalca/ko tehničnega blaga za poslovno enoto Ljutomer

Prlekija-on.net, nedelja, 17. april 2016 ob 18:24
Jager Ljutomer

Jager Ljutomer

V Ljutomeru od lanskega leta gradijo center Jager Ljutomer, kjer je podjetje Jagros, ki je lastnik trgovske verige Jager, kupilo zemljišče z opuščenimi objekti ob Ormoški cesti v velikosti okoli 9 tisoč m2. V severovzhodnem delu Slovenije imajo sicer preko 35 poslovalnic, v naši bližini v Radencih, Odrancih in Turnišču, kmalu pa bo tudi v Ljutomeru.

Kdaj točno bo center v Ljutomeru odprt, nam ni znano, ker so glede tega še skrivnostni, a je iz situacije na terenu razvidno, da bo to verjetno še do poletja, v teh dneh pa se je iztekel tudi razpis za vodjo centra, prodajalca delikatese in mesa ter prodajalca/ko tehničnega blaga za poslovno enoto Ljutomer.

Začeli s štirimi zaposlenimi, danes jih zaposlujejo 400
Podjetje Jagros je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1989, v katerem so začeli s štirimi zaposlenimi. V tem času je podjetje preraslo v veliko slovensko trgovsko podjetje, ki se postavlja ob bok ostalim velikim trgovcem na slovenskem tržišču, danes pa je v njihovem podjetju zaposlenih okoli štiristo ljudi. Podjetje vodi direktor Franc Jager.

Na prodajnih policah želijo v čim večji meri ponujati blago slovenskih proizvajalcev. Trenutno se na njihovih policah nahaja približno tretjina slovenskega blaga, ostalo pa je uvoženega. Njihove trgovine so prepoznavne pod imenom Trgovine Jager, glavna dejavnost podjetja pa je maloprodaja živilskega in neživilskega blaga.

V spodnji galeriji je nekaj fotografij poteka gradnje v Ljutomeru


Več v Gospodarstvo