Na Razkrižju se je zaključilo že 16. srečanje MK Samorog

Za konec srečanja MK Samorog je potekala zabava in živa glasba z bendoma Resonanca in Kobra Band ter striptiz

Prlekija-on.net, nedelja, 22. maj 2016 ob 12:39

Minuli konec tedna se je na Razkrižju v kulturno-športnem centru Zavirje odvijalo že 16. srečanje MK Samorog. V petek popoldan so se zbrani motoristi podali na panoramsko vožnjo do Lendave in nazaj, zvečer pa je sledila še zabava in živa glasba z bendom Trifrtalenadesejt.

Oglejte si tudi:
Petkova panoramska vožnja
Petkov večer
Sobotna panoramska vožnja
V soboto je najprej potekal prikaz varne vožnje na igrišču pred osnovno šolo Razkrižje, nato pa so se številni motoristi podali na panoramsko vožnjo. V soboto se jih je zbralo precej več kot v petek, ko je motoriste motil tudi dež, dan pozneje pa je bilo lepo, prav poletno vreme. Motoristi so se zaplejalo skozi Ljutomer, ustavili so se tudi pri piceriji Zvezda.

Po prihodu iz panoramske vožnje so sledile hudomušne motoristične igre, zvečer pa še zabava in živa glasba z bendoma Resonanca in Kobra Band ter striptiz.

Vstop je bil prost, omogočeno je bilo brezplačno kampiranje, tuš s toplo vodo, poskrbljeno pa je bilo tudi za toplo jedačo in mrzlo pijačo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno