Obeta se nora sobota pred Prleškim centrom

Na Prešernovi ulici 25 v Ljutomeru je zaživel Prleški center, ki v soboto, 18. junija, od 8. ure dalje pripravlja zabavno kulinaričen dogodek

Prlekija-on.net, torek, 14. junij 2016 ob 15:58
Prešernova ulica - Prleški center

Prešernova ulica - Prleški center

V Ljutomeru na Prešernovi ulici 25 v prostorih bivšega  MTT-ja je zaživel Prleški center. Pobudnik ideje je bil Zlatko Brumnik iz podjetja Softtrade, ki je povezal 16 podjetnikov, ki se nahajajo na tem naslovu. Skupno so izbrali ime za celotni center, ki se od sedaj naprej imenuje Prleški center.

Prav tako so podjetniki razmišljali o večjem prispevku lokalni skupnosti in medsebojnem povezovanju. V ta namen v soboto, 18. junija, od 8. ure dalje, pripravljajo zabavno kulinaričen dogodek, kjer se bodo predstavila vsa podjetja s Prleškega centra. Hkrati so organizatorji poskrbeli tudi za zanimivo animacijsko dogajanje: na voljo bodo napihljiva igrala za otroke, testne vožnje za odrasle in vožnje s segway-i za tiste bolj adrenalina željne.

Vsakega udeleženca bodo brezplačno pogostili, poskrbljeno bo za pijačo, za sladokusce pa bo Martina iz šova Gostilna išče šefa pripravila sladka presenečenja. Na prizorišču bo tudi DJ, ki bo vrtel glasbo za vse generacije.

Ta dan boste lahko izkoristili nore popuste in ugodnosti, ki so jih pripravili za vas.

Vljudno vabljeni!

Prleški center


Več v Družabno