Zaključek šolskega leta v vrtcu Križevci

Najstarejši otroci vrtca – mini maturantje, ki bodo jeseni sedli v šolske klopi in začeli novo obdobje v življenju, so se od vrtca poslovili in predali ključ mlajšim otrokom v vrtcu

Prlekija-on.net, sreda, 15. junij 2016 ob 18:15
Zaključek šolskega leta v vrtcu Križevci

Zaključek šolskega leta v vrtcu Križevci

Kot bi trenil, se je šolsko leto spet zavrtelo naokrog. Meseci so minili v našem skupnem potovanju skozi igro, domišljijo in izkušenjsko učenje. Zavedamo se namreč, kako pomembno je zgodnje življenjsko obdobje za razvoj, zato spodbujamo radovednost, ustvarjalnost, veselje, dobre medsebojne odnose, v največji meri pa se trudimo privzgajati pozitivne vrednote.
Pogumno pa je v svet stopila majhna pikapolonica na velikem travniku, saj je želela zvedeti, koliko pik ima na svojih krilih. Vse skupine vrtca je vprašala in prosila, naj ji preštejejo pike.

Vse žuželke na travniku so se predstavile s pesmijo in plesom.

Najstarejši otroci vrtca – mini maturantje, ki bodo jeseni sedli v šolske klopi in začeli novo obdobje v življenju, so se od vrtca poslovili in predali ključ mlajšim otrokom v vrtcu.

Preživeli smo prijetno popoldansko urico s starši ter se okrepčali s sadjem in napitkom.

Vrtec Križevci


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31
Slovo mini maturantov iz vrtca

Slovo mini maturantov iz vrtca

torek, 11. junij 2024 ob 10:54