V Ljutomeru delo dobi slaščičar, vzdrževalec športnih objektov, višji svetovalec, učitelj, ...

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. oktober 2016 ob 21:34
Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta. Nekaj teh je zapisanih v nadaljevanju, več aktualnih prostih delovnih mest na območju Pomurja in Podravja pa lahko najdete tukaj.

Občina Ljutomer poleg direktorja Občinske uprave, o čemer smo že pisali, išče tudi višjega svetovalca s 4-letnimi izkušnjami za nedoločen čas. Gimnazija Franca Miklošiča išče učitelja začetnika pedagogike in sociologije, Komunalno stanovanjsko podjetje Ljutomer pa išče vzdrževalca športnih objektov s 3-letnimi delovnimi izkušnjami za določen čas treh mesecev.

Podjetje Sastela zaposli dva slaščičarja in dva živilska tehnika za določen čas 12 mesecev, Kava bar Malina 93 išče natakarja za določen čas treh mesecev, podjetje Cleangrad pa išče deset monterjev za določen čas šestih mesecev. Vsa delovna mesta so tako za moške kot ženske.

Išče se tudi več voznikov tovornjaka, vlačilca, disponent v transportnem podjetju, ... Vsa prosta delovna mesta najdete tukaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo