Nagradni foto natečaj

Za tretji nagradni foto natečaj se je nabralo že kar nekaj lepih slik

Dejan Razlag, petek, 25. december 2009 ob 17:02
Slika Jeruzalem pozimi uporabnika bostjan85

Slika Jeruzalem pozimi uporabnika bostjan85

Na portalu še vedno poteka tretji nagradni foto natečaj zimskih in prazničnih decembrskih fotografij. Nagrada za najboljšo fotografijo je celodnevno kopanje in uživanje v savni za dve osebi v Biotermah Mala Nedelja. Do sedaj se je v albumu nabralo že kar nekaj lepih fotografij, ki so jih naložili uporabniki bostjan85, srauter, kobreti, MILAN, terbyka, suzana33 ter Larchii.

Foto natečaj traja od 14. decembra 2009 do 10. januarja 2010 do 00:00. Izmed vseh naloženih fotografij bomo takrat izbrali do 10 najboljših, med katerimi boste uporabniki portala v javni anketi glasovali za najboljšo fotografijo do 17. januarja 2010. Za izbor fotografij za uvrstitev v finalno glasovanje, bo delno štelo, katere fotografije imajo največ ogledov in najboljše ocene, zato fotografije ocenjujte že sedaj v sami galeriji. V finalni izbor se uvrsti največ 10 fotografij različnih avtorjev. Če avtorjev ne bo 10, bo posamezni uporabnik zastopan z več fotografijami. Avtor najbolje ocenjene fotografije v javni anketi nato prejme nagrado.

Postopek za sodelovanje v nagradnem foto natečaju najdete tukaj.

V priloženi fotogaleriji si lahko ogledate vse do sedaj naložene fotografije ter jih ocenjujte že sedaj, saj bo to vplivali na finalni izbor.