Spet doma v Banovcih

Oddaja Spet doma je obiskala Božično vas v Banovcih

Dejan Razlag, ponedeljek, 28. december 2009 ob 13:099
Voditeljica Mateja in župan občine Veržej Slavko Petovar

Voditeljica Mateja in župan občine Veržej Slavko Petovar

V oddaji Spet doma na TV Slovenija je Mateja s svojim avtodomom obiskala gledalce v Banovcih, kjer so si ogledali Božično vas. V oddaji so med drugim nastopili televizijska legenda dr. Andrej Stare, naša nekdanja odlična smučarka Katja Koren ter zvezdniški nogometni reprezentant Zlatko Dedić, ki so si izbrali vsak svoje darilo, katere so podarili gledalci iz Banovec. Katja si je tako izbrala tünko, Andrej star piglejz, Zlatko pa medene izdelke. Oglejte si video.

Javljanje iz Banovec lahko vidite med minutami 4:00 - 6:00, kjer je Majda voditeljici razložila kje je Prlekija, da nas ne bodo po pomoti zamenjali za Prekmurje, med 69:35 - 72:40 in med 93:50 - 95:20 so gledalci iz Banovec predstavili svoja darila za goste v oddaji, med 96:50 - 98:10 pa je župan občine Veržej Slavko Petovar pozdravil vse gledalce, jih povabil, da si ogledajo Božično Prlekijo ter voditeljema podaril vikend paket v Termah Banovci.

V oddaji so zapeli tudi Oto Pestner, Ave in Slovenski oktet, Eva Černe in zmagovalni pevski zbor turnirja Med dvema zboroma.

Oddajo si lahko na TVS 2 ponovno ogledate v sredo 30. decembra ob 11.50 ali na spletni strani www.rtvslo.si tukaj.

V priloženi fotogaleriji si lahko ogledate slike iz Božične vasi Banovci.


Več v Glasba in film