Potrdili so pripadnost zbornici

Na dnevu odprtih vrat OOZ Gornja Radgona veliko aktivnih in upokojenih obrtnikov in podjetnikov, gostov in občanov

Prlekija-on.net, torek, 3. januar 2017 ob 16:19
Dan odprtih vrat OOZ Gornja Radgona

Dan odprtih vrat OOZ Gornja Radgona

Že na prednovoletnem srečanju, konec leta 2015, so se radgonski obrtniki in podjetniki, člani Območne obrtno-podjetniške zbornice Gornja Radgona, dogovorili, da se bodo vsako leto srečali ob izteku koledarskega oz. poslovnega leta. In tako je bilo tudi ob izteku leta 2016, ko je na sedežu OOZ Gornja Radgona potekal dan odprtih vrat.

Na dvodnevno srečanje je prišlo veliko aktualnih obrtnikov in podjetnikov, ki so lahko izrazili svoje želje in videnja dela zbornice v prihodnje, ter upokojenih obrtnikov, ki so obujali spomine na preživeta leta v okviru zbornice. Seveda ni manjkalo niti poslovnih prijateljev in gostov. Člani vodstva zbornice, na čelu s predsednikom Vladom Rojkom in sekretarko Majdo Horvat, so lepo sprejeli vsakega obiskovalca, z njim poklepetali o aktualnih dogajanjih, izmenjali izkušnje in želje, si zaželeli srečo, zdravje ter poslovne in življenjske uspehe. Vsak obiskovalec je prejel tudi posebni koledar, na katerem so se predstavili uspešni obrtniki in podjetniki.

Med drugimi gosti so sedež OOZ Gornja Radgona obiskali tudi župani občin Apače, Radenci in Sveti Jurij ob Ščavnici, Franc Pižmoht, Janez Rihtarič in Miroslav Petrovič ter podžupan radgonske občine Robert Žinkovič, ki so obljubili podporo obrtnikom in podjetnikom tudi v prihodnje. Zraven je bil tudi načelnik Upravne enote Gornja Radgona, Marjan Potisk, direktor pomurske enote Zavarovalnice Triglav, Sandi Štefan Flisar in mnogi drugi. Zgodba zase je vsekakor posebni gost, najstarejši živeči (upokojeni krojač) obrtnik, Franc Pintarič, ki se je na zbornico, pripeljal kar s kolesom, čeprav je že proslavil 90 let življenja.

Sicer pa, kot ocenjujejo na OOZ Gornja Radgona, tako množičen obisk, tako aktualnih članov zbornice, kot upokojenih obrtnikov, samo potrjuje njihovo zvestobo in pripadnost. In zato bodo tudi v prihodnje pripravljali podobna srečanja in druženja, ki se vrstijo skozi celo leto, in ne le dan odprtih vrat, ki je samo vsakoletni vrhunec ob izteku koledarskega leta.


Več v Gospodarstvo