Mineva leto dni, odkar nas je zapustil Milan

Pred enim letom se je nenadoma in nepričakovano ter veliko prehitro, poslovil velik človek in zaveden Prlek Milan Belec

Prlekija-on.net, petek, 10. februar 2017 ob 08:548
Milan Belec

Milan Belec

Danes mineva eno leto, odkar se je nenadoma in nepričakovano ter veliko prehitro, poslovil velik človek in zaveden Prlek Milan Belec. Bilo je to v sredo, 10. februarja 2016 zvečer, ko nas je pretresla novica, ki so nam jo sporočili Milanovi domači.

Milan je bil širše prepoznana osebnost, saj je s svojim odnosom do prleške kulturne dediščine sodeloval pri neštetih projektih in ogromno pripomogel k večji prepoznavnosti Prlekije. Milan je kot delaven in ljubeč družinski človek, bil dejaven še na številnih drugih področjih, nekaj več smo takrat zapisali v članku Milanu v slovo, od njega pa smo se poslovili šest dni pozneje na ljutomerskem pokopališču.

Od takrat, ko ga ni več med nami, se Milana spominjamo skozi štorije, ki so jih Künštni Prleki, na čelu z Milanom, Pepekom in Nandekom, ki sta žal tudi že pokojna, ovekovečili v videih, ter skozi druge številne članke na našem portalu, saj je Milan bil zelo dejaven in aktiven, brez njega je minila le redko katera prireditev v naši okolici.

Tudi ob tej priložnosti objavljamo nekaj fotografij Milana iz našega arhiva, ki si jih lahko ogledate spodaj in se tako skupaj z nami spomnite na velikega človeka, ki nas je prehitro zapustil.


Več v Črna kronika