Ivan Zak v Ljutomeru obljublja nepozaben dogodek

Koncert bo na materinski dan, 25. marca, v diskoteki Oxygen v Ljutomeru

Prlekija-on.net, četrtek, 2. marec 2017 ob 13:4725
Ivan Zak

Ivan Zak

Po razprodani Areni Zagreb, trenutno eden najbolj priljubljenih hrvaških pop pevcev Ivan Zak, napoveduje svoj veliki koncert v diskoteki Oxygen v Ljutomeru. Pevec, ki je v hipu osvojil na tisoče oboževalcev s hiti Meni se s tobomPretjerujemSve si mojeNaučila si me, ... napoveduje svoj veliki koncert, 25. marca 2017.

Svojim oboževalcem obljublja nepozaben večer, poln zabave in čustev. Ti bodo lahko uživali v njegovih starih in novih hitih, ki so že mesece na vrhu glasbenih lestvic.

"Z vsakim svojim koncertom želim občinstvu ponuditi najboljše kar znam in jim prenesti pozitivno energijo, ki jo imam. Navdušen sem, ker bom lahko v diskoteki Oxygen nastopal ravno na materinski dan 25. marca 2017. Veliki koncert bo postregel s čustvenim nabojem, pozitivno energijo in dobrimi vibracijami", pravi.

37-letni Zagrebčan Ivan Zak se je z glasbo začel ukvarjati že v otroštvu. Nastopal je na različnih glasbenih prireditvah. V letu 2009 pa se je zavihtel na vrhove glasbenih lestvic s hitom Adrenalin. Leto pozneje je z Nedo Ukraden posnel singl Tetovaža. Slednji je svoje mesto dobil tudi na albumu Adrenalin. Leta 2015 je izšel novi album z naslovom Usne varane, iz katerega prihaja kar nekaj hitov, med njimi tudi pesem Pretjerujem, ki je postala poletni hit z večmilijonskim ogledom na YouTubu.

Zaradi velikega zanimanja si vstopnico zagotovite v predprodaji le za 6 evrov v Šic bar cafeju v Ljutomeru.

Ivan Zak