Prlečka bo Slovenijo prvič popeljala na prestižno lepotno tekmovanje

Priprave na prvo lepotno tekmovanje World Beauty Congress-a, ki se bo od 9. do 14. maja odvijalo v prestižnem Dubaju, že potekajo

Prlekija-on.net, nedelja, 5. marec 2017 ob 19:355
Tiskovna konferenca World Beauty Congress

Tiskovna konferenca World Beauty Congress

Ksenija Filipič izhaja iz Logarovcev, majhne prleške vasice, a so jo velike sanje pripeljale do direktorske pozicije v svetu lepotnih tekmovanj World Beauty Congress (WBC), na katerem bo Slovenija sodelovala prvič.

V sklopu WBC bo potekalo pet prestižnih lepotnih tekmovanj (»Beauty Olympics«, »Beauty Of The World«, »International Beauty And Model«, »Dress Of The World« in »World Beauty Championship Of Hairstylist And Make Up Artist«), ki se bodo odvijala na eksotičnih lokacijah za visoke denarne nagrade.

"Priprave na prvo lepotno tekmovanje World Beauty Championship Of Hairstylist And Make Up Artist, ki se bo od 9. do 14. maja odvijalo v prestižnem Dubaju, že potekajo, in sicer je za nami casting, kjer smo izbrali ekipo, ki bo predstavljala Slovenijo", nam je ob tem povedala Ksenija. Ekipo sestavljata dva frizerja: Patrik Trol in Džimi Zemljič, oba iz Ptuja, dve vizažistki: Eva Assani in Tjaša Zupančič ter modeli: Diana Čonč - Model Slovenije, Larisa Vidmar - Miss Krvavca, Edita Avdič - dekle z naslovnice in Nina Topolovec.

"S pomočjo regionalnega direktorja Aleksandra Rajkova sem kot nacionalna direktorica organizirala tiskovno konferenco, ki je bila podprta s strani poznanih osebnosti, namenjena tekmovalcem in medijem, kjer so tekmovalci dobili vsa navodila, odgovore na vprašanja, v zaključnem delu pa je sledilo fotografiranje za medije", nam je še povedala Ksenija. Delček tega vzdušja si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

Pred leti smo s Ksenijo že opravili intervju, ki si ga lahko preberete tukaj.


Več v Družabno