V Beltincih so obeležili praznovanje materinskega dneva

Prireditve se je udeležilo veliko število mater, kajti s kulturno prireditvijo so se jim zahvalili za vse kar so dobrega postorile za družine in vzgojo otrok

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. marec 2017 ob 12:58
Praznovanje materinskega dneva v Beltincih

Praznovanje materinskega dneva v Beltincih

Ob praznovanju materinskega dneva je bilo v soboto, 25. marca v središču Beltincev zelo veselo, kajti mešani pevski zbor Društva upokojencev Beltinci je pripravil kulturno prireditev, ki je bila posvečena materinskemu dnevu. Prireditve se je udeležilo veliko število mater, kajti s kulturno prireditvijo so se jim zahvalili za vse kar so dobrega postorile za družine in vzgojo otrok.

Vse matere, ki so se udeležile dogodka so začutile, da niso pozabljene od družbe in so še vedno spoštovane in cenjene. Osrednja prvo tovrstna prireditev ob praznovanju materinskega dneva je bila na ploščadi pred trgovini Ledina v Beltincih. Na praznovanju so se v pesmi, besedi in deklamaciji predstavili učenci osnovne šole Beltinci, tamkajšnjega vrtca, zapel je mešani pevski zbor Društva upokojencev Beltinci. Domačinka, članica Društva upokojencev Beltinci Olga Farkaš je prebrala nekaj misli in hkrati razmišljala o družini. Ob koncu se je vsem materam za udeležbo zahvalil Avgust Kociper.

Jože Žerdin


Več v Kultura in izobraževanje