Najbolj znana diskoteka na Štajerskem se ponovno odpira

Obiskovalci so lahko izbirali med house, latino, disco in Yugo ter slovensko pop/rock glasbo, diskoteka pa se 15. aprila ponovno odpira

Prlekija-on.net, petek, 31. marec 2017 ob 19:424
Diskoteka Yucatan, foto: FB Diskoteka Yucatan

Diskoteka Yucatan, foto: FB Diskoteka Yucatan

Diskoteka Yucatan v Šentilju, je bila v devetdesetih letih prejšnjega stoletja ena izmed najbolj znanih diskotek v Sloveniji, zagotovo pa najbolj znana na Štajerskem. Odprla se je 31. avgusta 1996, v diskoteki pa je bilo več različnih plesišč, saj so obiskovalci lahko izbirali med house, latino, disco in Yugo ter slovensko pop/rock glasbo. Diskoteka se je zaprla decembra 2005.

15. aprila se diskoteka ponovno odpira, kar bo priložnost za nekdanje "žurerje", da spet podoživijo tiste zlate čase diska, obenem pa bo tudi mlajša generacija lahko doživela del te scene ter kako se je takrat žuralo. Nekaj let nazaj je sicer diskoteka že odprla svoja vrata, a ne za dolgo. Lastnik, Bojan Belna st. tokrat upa, da bo diskoteka spet zaživela.

Otvoritev diskoteke bo že od 17. ure naprej, organizator obljublja pester animacijski program (vožnje s kočijo), brezplačne pogostitve/degustacije, pester izbor pijač, prigrizkov in hitre hrane, hostese, nagrade... Iz Maribora v Šentilj bo brezplačno vozila tudi limuzina, prav tako pa ne bo vstopnine.

Lani je tudi v Prlekiji svoja vrata ponovno odprla diskoteka Planet Party v Žerovincih, ki je prav tako že pred dvema desetletjema privabljala ljudi od blizu in daleč, a je diskoteka po nekaj mesecih trenutno spet zaprta.


Več v Družabno