KMN Videm – Gostilna pri Antonu slavili na prvi tekmi četrtfinala proti ŠD Ribno

Slovenska malonogometna zveza, pod vodstvom Petra Pusta, nadaljuje s četrtfinalom 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA

Prlekija-on.net, petek, 14. april 2017 ob 13:47
V Vučji vasi je včeraj potekala prva četrtfinalna tekma med KMN Videm – Gostilna pri Antonu in ŠD Ribno. Na domačem terenu so z 2:0 (1:0) slavili Videmčani, nasprotnikovo mrežo sta uspešno zatresla Marko Karnet in David Ploj. Tokrat z igralci nekoliko oslabljeni ŠD Ribno bodo svojo priložnosti iskali na povratni tekmi četrtfinala, na kateri pa bo jasno, kdo se bo uvrstil v polfinale 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA.

Komentar strelca zadetka za KMN Videm – Gostilna pri Antonu Marka Karneta: »V ekipi smo se dogovorili, da ne bomo divjali brezglavo po igrišču, da bomo igrali strpno in čakali na svojo priložnost. Ta dogovor nam je prinesel dober rezultat, ki bi bil lahko višji, a moram priznati, da smo imeli na trenutke tudi srečo, saj so bili nasprotniki zelo agresivni in so nas pokrivali dejansko po celotnem igrišču. Se je pa videlo, da igrajo malo v krču. Imamo ugoden rezultat in ga definitivno ne gremo na povratno tekmo braniti, ampak gremo po novo zmago in tako ciljamo na preboj med 4 najboljše«.

Komentar vodje ekipe ŠD Ribno Blaža Ažmana: »V tekmo smo šli rezervirano, kar so nasprotniki dobro izkoristili. Prelomen trenutek se je zgodil z izključitvijo našega igralca, nato smo številčno oslabljeni prejeli prvi zadetek. Igra je bila trda, moška in nam ni dopustila, da razvijemo naš stil. Po zaostanku smo se odprli in plod tega je bil drugi zadetek. Manjkalo nam je par kakovostnih igralcev, ki so kapital za povratno tekmo. Nasprotniku, ekipi KMN Videm – Gostilna pri Antonu, čestitamo za zmago«.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport